големиот паладиум палата Resort Spa и казино Punta Cana коментарите

Gox, најголемиот светски Bitcoin-базирана размена привремено суспендирана САД-долар повлекувања за наредните две недели, компанијата се вели во соопштението објавено на својот сајт.Според Мт големиот паладиум палата resort spa и казино punta cana коментарите. Gox, одлуката да го суспендира на трансакциите е во голема мера да се припише на зголемувањето на обемот на депозити и повлекувања од бројни пазари, кои се брзо добивање во Bitcoin лудост.Јапонската-базирана компанија не атрибут на оваа суспензија на трансакции за да се ништо аномален, наместо да се признае дека чиста волумен на трансакции кои е тешко да се задржи чекор со големиот паладиум палата resort spa и казино transat. "Ова зголемен обем е направено тоа тешко за нашата банка за процесирање на трансакции без проблеми и во рамките навремено, кој го создаде непотребни одложувања за нашите глобални клиенти." Мт големиот паладиум палата resort spa и казино all inclusive. Gox изјавата рече.

"Ова е особено важно за оние во сад кои се бара преведување повлекувања од нивните сметки." Па компанијата се одлучи да се одржи на повлекувања за наредните две недели, наместо да се одлучуваат да ги користат престој да се надеваме дека се надополни својата систем со цел да се направи повлекувања на САД-доларот деноминации побрзо и здодевна.Ова не е прв пат Мт исповед на блек џек дилер крстозбор. Gox има направено вести во врска со Bitcoin-и поврзани објекти.Претходно овој месец, тој најави дека ќе воведе корисникот верификација за сите трансакции со користење на рамна валута, бара од лица кои купуваат или да го повлече Bitcoins користење на рамна валута да се претстави или на владата издаде идентификација, нови сметка, или вработување рекорд.И тоа не е случај земајќи ги во предвид тужба поднесена од НАС размена Coinlab, и Homeland Security освојување на својата Dwolla сметка за нејзиниот неуспех да се регистрирате како пари предавател.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.