човек на куќата вероника казино

Акција Игри, направи значајно подобрување на клиентите искуство за двете МРАЗ посетители и изложувачи следниве сеопфатен преглед и последователните создавање на ново шоу центар.Новиот сајт е развиена за да се одрази клучна улога МРАЗ игра во гејминг индустријата календар и обезбедува изложувачи со можност да ги покажат своите брендови поефикасно и да се развие дијалог со посетителите целосно шест месеци пред МРАЗ отворањето на своите врати за меѓународната заедница на игри професионалци кои патуваат до Лондон секоја година.Кејт Комори, генерален Директор на Акција Игри рече: "Нашите пост-МРАЗ истражување означена некои незадоволство со МРАЗ веб-сајт, па јас наложено тимот да земете чиста лист хартија и да почне повторно.Покрај најновите подобрувања во однос на леснотијата на навигација, вести и содржина кои се поврзани со секој сектор и зона која им овозможува на посетителите да се омилени производи и содржини, инвестиравме во развојот на Средбата Излет алатка, кој беше на врвот на листата со желби за нашите изложувачи и ќе биде достапен подоцна во текот на годината." Таа додава: "Тоа е многу важно што ќе се испорача во име на нашите клиенти и дека живееме до нашата наведена обврска на постојано подобрување низ секој аспект на МРАЗ искуство."На 2017 издание на МРАЗ беше и официјално е најдобар на рекорд, со независно ревидирани присуство на 30,213 изработка на патување во ExCeL од 151 јурисдикции.Присуство претставува 6% од година на година се зголемува и шестиот последователен година на раст.Успехот на МРАЗ беше призната од страна на Здружението на Изложбата Организаторите кои shortlisted на најголемите светски игри експо во "Најдобри велика БРИТАНИЈА Tradeshow Над 2,000 метри' категорија и е именувана за Акција Настани како индустриски 'најреномираните Компанија на Годината".Медиумите Прашањата: Дан Камен – [email protected] +44 (0)20 7384 8121 Крис Џонс – [email protected] +44 1273 699 900 За повеќе информации на МРАЗ 2018, што се одржа низ 6-8 февруари, ExCeL Лондон, велика БРИТАНИЈА, посетете ја новата веб страница на icetotallygaming.com.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre човек на куќата вероника казино.