казино Del Sol голф Tucson

Играчот за заштита компанија Beanstalk е формирана заеднички со Играта Погоре, за да го стартувате алатка дизајнирана да им помогне на властите и регулаторите го блокира пристапот до нелиценциран коцкање.Принос на Дик, технички и советодавни решение произведени од страна на клиентите искуство специјалисти Игра Погоре, ќе им овозможи на регулаторните тела за следење, полицијата и извршување на регулирани коцкање пазарот, за да им помогне со играч заштита.Алатката се верува дека имаат најголемите светски реално време база на податоци на црниот пазар сајтови, овозможувајќи да се отстрани нелегалниот пазар влијание од страна на блокирање и отстранување на пристап до црниот пазар сајтови, кои имаат за цел да стане "катализатор за вистинско ниво, лиценциран за играње" во индустријата.Производот, дел од заеднички со Beanstalk, креаторите на коцкање блокирање на софтвер Gamban, ќе се отстрани лесно достапноста на оние кои се борат со проблемите поврзани со коцкање и малолетните лица, може да имаат на нелегалниот пазар.Игра Над извршен ДИРЕКТОР Стин Madsen, вели: "работата на одржлив пазар, со згрижени-за клиенти и практично исклучени малолетници и ризик публика, додека за подигање на вредни оданочување приходи за општеството, очекувано, е совршен начин да ја поддржат нашата заедничка мисија во Играта Погоре и Beanstalk: на клиентите искуство."Beanstalk ко-основач и директор Џек Symons, додаде: "Низ повеќето пазари денес, тие се изложени на ризик од коцкање поврзани со штета не знам од каде ефикасно да се обратат кога се соочувате со проблем.Принос Дик ќе се постигне ова, и да се обезбеди сериозен играч заштита." казино del sol голф tucson.