Sloty казино 300 слободен врти

Сакам да знам колку Кинеските власти омраза онлајн коцкање?Онлајн оператори кои им служат на Кинески клиенти веќе беа премногу свесни за crackdown што започна на почетокот на 2010 година и само започна tapering исклучување на крајот на Светското Првенство во јули, но не пред илјадници 'криминалци' беа уапсени.Да, затоа што онлајн коцкари, и оние кои нудат услуги на онлајн коцкари, се криминалци.И, очигледно, бидејќи тие се криминалци, ви е дозволено да извршат кривични дела против нив, без страв од reprisal од страна на државата.Случај во точка, лансирањето на новиот Кинески веб-сајт наречен IM DDOS, која нуди 'корисници' способноста да се цел дистрибуирани denial-of-service напади против непријателот на нивниот избор.Претставници од онлајн безбедноста фирма Damballa тврдат дека нападите се напојува со прилично голем ботнет, и дека IM DDOS сајт дури и нуди 'техничка поддршка'.Па како не некој сајт како овој, со "сите белегот на комерцијални веб-сајт" постои право под noses на оние über-буден, некогаш-лактоза Кинеските власти?Добро, IM DDOS тврди дека само 'не-легитимен' сервери – како што се оние хостинг коцкање сајтови – се смета за допуштена цели.Добиете тоа?Во Кина, онлајн коцкање оператори се грд криминалци, додека малициозен софтвер творци се plucky претприемачи.Останете елегантен, Кина.. sloty казино 300 слободен врти.

Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre slottyway казино без депозит бонус кодови 2021.