таванот мрежа слот удар алатка

Во 2004 година, Светската Трговска Организација одлучија на владејачката дека ќе се согласат онлајн коцкање оператори лиценцирани во Антигва биле третирани неправедно од страна на сад како овие оператори биле блокирани од обезбедување на услуги за Америка.Соединетите Држави допрва треба да се придржуваат на оваа одлука и Премиерот на Антигва направени забелешки претходно оваа недела, велејќи дека неговото трпение е облечен тенка преку одбивање на сад да се преговара на праведно решавање на ова прашање.Гастон Browne, Премиер на Антигва, даде се обрати на нацијата и детални неговата фрустрација со Владата на сад.Во адресата, Browne изјави дека дејство од НАС, што е нелегално, резултираше во земјата губење на профитабилен работни места, како и приходи на Националните Финансии.Во исто време, Browne изјави дека сад се во можност да имаат корист од заработуваат стотици милиони долари во парични казни плус глоба од гонење на операторите кои беа лиценцирани во Antigua таванот мрежа слот удар алатка.
By 2007 година, три години по СТО одлука, арбитерите на СТО најде дека економијата на Антигва имаше искусни $21m годишната загуба.Оваа сума е сега достигна над $200m и Browne се чувствува оваа сума не можат да бидат лишени од земјата.Бидејќи сад не прават ништо врз основа на одлуки, на СТО даде Антигва овластување да го суспендира права на интелектуална сопственост од НАС материјали, што значи дека земјата би можеле да ги продаваат авторски права материјал, како што се музика и филмови без да платат еден член на кралското семејство такса cel mai пунџа казино онлајн germania. Browne изјави дека неговата администрација не одлучи да оди овој пат, продажба на такви предмети, но би сакал да се врати да преговара со сад по прашањето cel mai пунџа казино онлајн.
Browne посочи дека државата не се обидува да добие ништо повеќе од она што го изгуби и она што Антигва има право да рамките на правилата на Светската Трговска Организација.Сепак, најновите предлози од страна на американскиот Трговски Претставник на се 'за жал paltry' и не се најпосакувана опција за земјата.Амбасадорот Роналд Сандерс бил контактиран од страна Browne и побара да се обнови преговорите со Премиерот во која се наведува дека земјата можеби ќе треба да се разгледа спроведување спроведување на options.Одлуката да се продолжи со СТО владејачката не е непријателска акција според Browne или начин да се покаже недостаток на пријателство со сад.Премиерот се надева дека Соединетите Држави и во Антигва ќе биде во можност да се одржи врската како две земји кои се способни да соработуваат и да соработуваат во текот на историјата. покер mp40 redeem code денес.