атлантик сити казино безбедност работни места

Кога државата Њу Џерси одлучи да го одобри онлајн коцкање законодавство, многу службени лица, како и противници на активност се противеа поради ризикот од проблемот коцкање.И покрај прописи се стави во место за да се заштитат потрошувачите од коцкање проблем, поединци се загрижени дека ова ќе биде проблем.Сепак, последните наодите од една студија спроведена од страна на Универзитетот рутгерс покажуваат дека играчите се користат заштитни мерки се стави во место од страна на државата во однос на проблемот со коцкање.Универзитетот рутгерс врши истражувачка студија на тема 'Интернет Игри на среќа во Њу Џерси' во рамките на универзитетскиот Центар за Коцкање Студии.Студијата покажа дека 94,255 поединци gambled онлајн во одреден момент во текот на 2014 година атлантик сити казино безбедност работни места. Од овој број, 72,366 се мажи.Од вкупниот број, 14.23% ја искористи предноста на мерки се стави во место за одговорен игри.Онлајн казино игри платформи се бара од страна на Поделба на Игри за Спроведување на законот за да имаат одговорен игри мерки во место.Студијата утврди дека демографски од 25 до 34 години беа користење на алатки за одговорен игри најчесто атлантик сити казино рулет правила. 31.15% од оваа демографски беа со користење на такви карактеристики како и временски ограничувања, периоди на самоисклучување и кул-оф интервали.Според тимот на истражувачи, постои уште повеќе да се направи.Весникот заклучува дека одговорните игри аспекти недостаток униформа брендирање, со теренски и маркетинг за да се обезбеди дека играчите се свесни дека таквите функции постојат и може да се користи.Истражувачите препорачува дека одговорните игри бидат вклучени како дел од играчот сметка регистрација и со континуираната употреба за играчи.Онлајн коцкање пазарот на Њу Џерси продолжува да се направи добро.Од јануари до јули, пет онлајн казино оператори во државата беа во можност да се заработи $112.18 милиони евра.Потенцијалот за најдобар година некогаш е во место, со само пет месеци да се оди во 2016 година атлантик сити казино соба промоции. Минатата година, државата беше во можност да се заработи $148.88 милиони евра за целата година, па службеници се чувствуваат државата ќе бидат во можност да се надмине оваа марка од страна на година е крајот. бонус кодот за borgata онлајн казино.