бонус кодот за Borgata покер

Bitcoin наскоро може да се користи за interplanetary трговија.Ако "луѓе на Земјата" има свој начин, дека е.Минатата недела, петиција беше поднесена во Белата Куќа веб-сајт кој праша НАСА, независна агенција на извршната власт на федералната влада, за да "создаде bitcoin паричници за Љубопитност и Можност и да се стави на приватните клучеви на Марс." Петицијата беше создадена од страна на Римската Koshlyak, поранешен Facebook софтвер инженер и актуелен ДИРЕКТОР на експериментални содржина издавачка платформа Troider.Во својата петиција, Koshlyak побара од владата да најде начин за луѓето да имаат пристап до "interplanetary трговија", така што Земјани може да испрати донација да се прошири истражување на вселената програми.Зошто bitcoin, ќе прашате? "Во моментов, постојат само два објекти на Марс технички може да прифати плаќања.Тоа е Љубопитност и Можност rovers.Го прашуваме НАСА за да создаде пат за луѓето од Земјата за да испратите донација за нив за нивната долга и напорна работа за хуманост," Koshlyak напиша во својата петиција бонус кодот за borgata покер. Koshlyak предвидени технички опис, во која тој објасни дека приватниот клуч на паричник ќе биде на Марс и дека трансакции меѓу кои паричникот и друг паричник ќе биде на трансакција помеѓу марс и Земјата како да се пресмета блек џек исплата. "Ако НАСА ќе ги пласираат приватна bitcoin копчињата на Љубопитност и Можност, дури и подобро, ако тие ќе генерираат нив на Марс, и да се обезбеди јавни клучеви на луѓето на Земјата, ние ќе бидеме во можност да тргуваат со Марс со плаќање на Љубопитност и Можност," Koshlyak се вели во блог пост како да се пресмета adt казино.

Koshlyak е петиција се уште има долг пат да одат пред тоа добива одговор од Белата Куќа.Во моментов, шест лица ја потпишаа петицијата, која треба 99,994 потписи од страна на јануари 13, 2017 како да се пресмета блек џек куќа на работ. Тековната bitcoin цена и трговија обем На цената на bitcoin падна малку да $793 вторникот рано наутро, со трговски обем на 3.5 милиони евра.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да се пресмета блек џек ev.