како да се започна од казино

Производители на Виртуелна Игри ТВ, Vermantia и Kiron Интерактивни, го започнаа нивниот заеднички виртуелни игри услуга со два оператори во Уганда.Виртуелна Игри ТВ е сателитскиот канал посветен на виртуелни игри, изложен спортски вклучувајќи коњи, кучиња, фудбал, моторни трки и велосипедизам, а наскоро дополнителни спортски како што се кено.Виртуелната решение ќе биде лансиран во 130 продавници во текот на почетната фаза, се издига до 500 до крајот на годината.На прецртаните, со обложување продавница оператори Кралевите Залог и BETnSPORT, следи слични справи претходно овој месец да се обезбеди виртуелен оператор да Nairabet, со што стана првиот мало bookmakers во земјата, за да ја стартувате сервис како да се започна од казино. "На Африка Канал е економичен и лесно решение што може да се светна во секој агол на Африка, каде што виртуелни игри се покажаа како многу популарни," рече Kiron Интерактивни извршен ДИРЕКТОР на Стивен Spartinos како да се започна надвор од казино. "Тоа е започна многу успешно во Нигерија и сигурен сум дека истото ќе биде случај во Уганда.Кралевите се Обложуваат и BETnSPORT сега имаат значајна предност во многу конкурентна на пазарот." "Ние сме многу возбудени да започне оваа услуга со Kiron и Vermantia.Тоа ни овозможува да нудиме на нашите клиенти оваа возбудлива содржина, без разлика каде се продавница се наоѓа," додаде BETnSPORT извршен ДИРЕКТОР на Симон Mpanga.

Planetwin365 да понуди 1x2gaming содржина Австрија-базирани SKS365 Група Planetwin365 стана најновата онлајн игри бренд да се започне со нудење на производи од независни игри на среќа софтвер услуги 1x2gaming.Содржината ќе бидат достапни во HTML и Флеш формат за интернет и мобилни платформи. "Ние сме многу среќни за оваа нова партнерство, што ќе им донесе 1X2gaming познат Виртуелен Спорт плус нови места и кено се игри на нашите клиенти", рече SKS365 извршен ДИРЕКТОР Томас Smallwood бегаат од 17 слот нож блок. "Постои голем број на синергија помеѓу Planetwin365 моменталната понуда и нашето портфолио, и ние сме среќни да се работи со нив во она што ние веруваме дека ќе биде силна врска", рече 1X2gaming извршен ДИРЕКТОР Кевин Рид бегаат од 20 слот нож се тркалаат. "Нашите податоци-управувано Виртуелен Спорт се докажани изведувачи на пазарот, додека нашиот уникатен и забава слотови и казино портфолио е голем плус на секое место бегаат од 17 слот аглеста нож блок.
"Со крајот на фудбалската сезона врз нас, ова партнерство ни овозможува да се продолжи за да се исполнат нашите корпоративни цел, на колку играчи како е можно ужива нивниот омилен спорт 24 часа на ден, на нашиот турнир специфични игри преку мобилен, таблета и онлајн," Рид додаде.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre бегаат од 20 слот нож случај.