како да се коцка на Craps табела

aming тестирање специјалист и технички консултантски услуги Игри Лаборатории Меѓународни ДОО (GLI) има име Фил Harrison (на сликата) на позицијата на сениор менаџер на регулаторот развој, согласност и за обезбедување на квалитетот за GLI Australia Pty Ltd.Г-дин Harrison ќе работат надвор од компанијата лабораторија во Аделаида, Австралија како да се коцка на craps табела. Неговото екстензивно и разновидно искуство, во комбинација со неговиот ангажман и посветеност кон стандардите и одговорен коцкање, направи Фил неверојатно важна предност за да GLI и за нашите клиенти низ Австралија и Азиските пазари," изјави GLI Австралија главен извршен Иан Хјуз бесплатни неделни календар со временски слотови. LI е еден од најголемите меѓународни независни даватели на тестирање, инспекција и сертификација на производи услуги на игри, wagering и лотарија индустрии.р е Harrison ' s искуство во индустријата за игри датира од 1994 година, кога гејмерски машини за првпат беа воведени во Јужна Австралија.По 16 години со регионалните регулаторот, тој неодамна работел како извршен директор и директор на Клубот Безбедно, на иницијатива на Австралиската клуб индустрија за поддршка на клубови со игри и да се промовира одговорен коцкање. бесплатни vpn за онлајн коцкањето.