она што е полна куќа во покер

Tobias Fagerlund не е избран за Глобалната Гејминг е нов Претседател и извршен ДИРЕКТОР на привремена основа.Термин следува објавувањето претходниот Претседател и извршен ДИРЕКТОР Joacim Молер е да ја напушти својата улога со непосреден ефект.Глобалната Гејминг одбор на директори вели дека компанијата е во процес на големи промени и ќе имаат корист од новото раководство, поради тешки работни услови во рамките на шведскиот пазар она што е полна куќа во покер.
Fagerlund е член на одборот од 2016 година и поседува "долгогодишно искуство" водечки игри фирми, иако процесот на регрутирање на нов постојан Претседател и извршен ДИРЕКТОР веќе почна.Во своите трговски ажурирање за 2018, Глобалната Гејминг пријавени 100% зголемување на приходите за да се SEK 915.9 m ($99.6 м).Сепак, Молер, исто така, најави нов акционен план за да се балансираат на фирмата трошоци, поради пониска од очекуваната Q4 резултати и поголема од очекуваната лични и технички трошоци.Глобалната Гејминг сега ќе се носат што е акциониот план за без својот поранешен извршен ДИРЕКТОР. cz казино furth im валд.