Jennings главен 5 отсто слот машина

Австралиските медиуми групи " притисни за изземање на владата сирената-да-сирената спортски обложувања ад забрана добива поттик од нацијата најголемите спортски лиги.Сиднеј Морнинг Хералд се изјасниле дека Австралија е Коалицијата за Голема Професионална и Учество Спортски е фрлена својата поддршка зад апел да им се овозможи на радио и телевизиските станици низ целата земја да се емитува на коцкање ад еднаш на секои два часа во текот на долго-форма спортски или мулти-спортски натпревари.Под тековната ад забрана, телевизиски и радио станици се забранети од емитуваше коцкање промоции во текот на "сите живи спортски преноси" помеѓу 5:00 а.м.и 8.30 стр.м.Ова влегува во сила пет минути пред почетокот на игра и се протега на пет минути по играта завршува.Целта, според владини претставници, е да се намали децата изложеност на обложување реклами.Спортската коалицијата предупреди на Австралиската влада за можно натопи во спортот приходи од wagering компании биле главните учесници во индустријата.Тие го повтори својата позиција дека вредноста на медиумите права беа намалени, со наметнувањето на коцкање ад ограничувања, според спорт група.Минатиот месец, Слободен TV Австралија (FTA), Комерцијални Радио Австралија (CRA) и Австралиската Претплата Телевизија и Радио Асоцијација (ASTRA) бара промени на неодамна имплементирани ад политика.Онлајн bookmakers поддржан лоби група Одговорна Wagering Австралија (RWA), но, сепак, предупреди дека исклучоци ќе го отвори патот за емитуваше на најмалку еден коцкање ад секои два часа во текот на "долго-форма" спортски настани, како што е крикет.Групата изрази загриженост што исклучоци ќе се исклучат лотарија компании како Lottoland од забраната jennings главен 5 отсто слот машина. RWA додаде дека радиодифузерите ќе биде во можност да се спомене коцкање оператори во спонзорство извештаи треба да исклучоци се признае.Податоците покажаа дека коцкање индустрија поминаа речиси AUD150 милиони долари (US$115 милиони евра) на реклами во 2016 година jennings клуб главен 5 отсто слот машина. Во април, телевизиски мрежи предупреди дека популарни Австралиската спортски настани не можат повеќе да се емитува на free-to-air телевизија како резултат на коцкање ад забрана.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre jennings главен tic tac toe слот машина.