четирите ветрови казино онлајн стан

ustralia-листата игри оператор Сребро Наследство Group Ltd е подигнувањето на целосно underwritten забрзан renounceable правото понуда, фирмата објавен во петок.Средствата ќе се користи за да се заврши својата Тигар Палата Одморалиште Bhairahawa casino resort, по шема да биде изграден во близина на Непал е границата со Индија, компанијата додаде четирите ветрови казино онлајн стан. Вкупен бруто приходот на правото на понудата, што се очекува да биде околу AUD19.0 милиони долари (US$14.4 милиони), ќе се користат за финансирање на завршување на изградба и се вклопуваат надвор од Тигар Палата, за да се обезбеди работен капитал, и да ги плати трошоците на правото нудиме," Сребрена Наследство, рече во петок поднесување на Австралиската Хартии од вредност.пронаоѓач на правото понуда, право акционерите имаат право да се претплатите за две нови Сребро Наследство акции за секој постоечки споделување одржана на 4 јули во понудата цената на AUD0.05 по нови споделување, компанијата изјави. четирите ветрови казино онлајн игри.