Ip Casino Resort And Spa

oshihide Suga, Јапонија е главен секретар на кабинетот под појдовни премиерот Shinzo Abe, рече во петок интервју дека националната политика за воведување на казино установи е од витално значење за земјата план за промовирање на влезни туризам, и дека тој ќе продолжи со тоа.р Suga (на сликата), е падна од коментатори во таа земја, како човек, најверојатно, да го замени на Либерално-Демократската Партија е Г-дин Abe, како премиер.Г-дин Abe оставка на август 28, повикувајќи се здравствени проблеми.Г-дин Suga веќе издадени во септември 2 прес-конференција, што Блумберг познато како "манифестот" во насока на лобирање за врвот работа.р Suga е петок коментари беа направени во секретарот парламентарното избирачи, Kanagawa префектурата.Таа е каде Yokohama градот се наоѓа: органи, во тој град веќе се постави во движење на процесот за понуда на националните власти за казино комплекс, или интегрирани одморалиште (IR) како што се познати во Јапонија.р Suga е заменик-генерален директор на националната влада тело поврзани со туркање пред интегрирани одморалиште политика.n денот на Г-дин Suga локални интервју со ТВ Kanagawa, заедница активисти во Yokohama, наводно, започна процес да соберат доволно потписи од членовите на јавноста за одржување на локален референдум за казино прашање.n август 19, Yokohama е рече градоначалникот на градот ќе го одложи, на неодреден период, открива својата локална имплементација на политиката за навалување во казино комплекс.Таа наведе фактот на националната влада сè уште не издаваат свои основни политика на IRs.стр три казино одморалишта се да биде дозволено во Јапонија во првата фаза на либерализација.anking група Номура вели во август 28 кодови, нудејќи коментарот на Г-Abe е заминување, кои беа Г-дин Suga да го преземе врвот работа, казино политика би во веројатноста да остане во место ip casino resort and spa. Ние мислам дека Г-дин Suga ќе.. ip casino resort and spa biloxi. продолжи Г-Abe економски политики", се вели Номура ip casino resort and spa biloxi. Откако служел како шеф на кабинетот секретар од декември 2012 година, тој ја има водечката рака во начинот на последователни (второ до четврто) Abe администрации се чуваат тесна јазауздаат на политики и може да се очекува да се одржи кои стил ако избран." ms.