како да се обложи Craps во казино

isitor пристигнувања да Прибегнува World Sentosa (на сликата), а Сингапур casino resort управувана од страна на Genting Сингапур Саладин, се зголеми за речиси 20 проценти од година на година, во третиот квартал, рече инвестиции аналитичари, повикувајќи се водство од друштвото за управување.ut просечна дневна трошење на посетителите на имотот падна од колку што е 10 проценти во период, додаде белешка во вторникот од Daiwa Хартии од вредност Group Inc како да се обложи craps во казино. Една светла точка за Genting [Сингапур] е не-игри во сегментот, кој имаше рекорден квартал на посетителот на пристигнување на околу 21,000 дневно во текот на третиот квартал 2015 година (наспроти 18,000 да се 19.000 [daily]) во третиот квартал на 2014 година," напиша Daiwa е Ramakrishna Maruvada и Shane Goh.На имотот е само казино игри се впуштат во Азија досега да имаат меѓународно-брендирани тема парк – во овој случај Универзал Студио Сингапур – во своите основи. Сепак, просечните дневни расходи падна за 6 проценти до 10 проценти од година на година, веројатно како резултат на помек регионални валути," додаде аналитичари, повикувајќи се на разговори со фирмата за управување како да се обложи craps стратегија.
Управување со истакна дека поширока маса на пазарот на клиент база во Сингапур е близу сатурација, и така ќе се фокусира на прекуокеанските пазари, како што се Тајланд, да расте своите базен на клиентите," додаде Daiwa тим, кои се однесуваат на насочување на посетители од соседна земја која што има не толку далеку дозволено работата на лиценцирани казина.onetheless, Daiwa рече дека во краток рок Genting Сингапур продолжува да се соочи со предизвиците.Брокерски истакна дека Genting Сингапур е цена на акција падна од 29 проценти година до денес, "како компанија и инвеститорите се справат со лош долг оштетувања и загуби на расположиви за продажба финансиски инструменти".Ваквите загуби изнесуваат SGD274.5 милиони долари (US$194.6 милиони денари), во третиот квартал, брокерски додаде.n ноември 12, Genting Сингапур објави 62 проценти година-на-годишниот пад во третиот квартал нето профит да SGD37.2 милиони евра.Намалувањето се однесува на натопи во игри приходи и зголемување на лош долг пишување-off, фирмата наведено во поднесување на Сингапур Берза како да се обложи craps и да победи. Како тоа има затегнати својата кредитна продолжување на критериумите од почетокот на 2015 година, што се очекува одредбите на опаѓање од втората половина 2016 година", се вели Daiwa во вторникот.aiwa рече дека научивме од раководството дека Genting Хотел Jurong – а 557-соба хотел кој имаше мека отворањето во април и обезбедува комплементарни сместување за главната одморалиште – имаше 80 проценти вработување го оценувате во третиот квартал, во споредба со 92 проценти постигнува со одморалиштето е on-сајт на хотели. Genting Jurong е околу 15.4 километри (9.6 милји) од Одморалишта World Sentosa.aiwa рече новиот хотел – целосно отворена во јули и кој Genting Сингапур вели зголемува Места World Sentosa сместување од една третина имаа мешавина на бизнис патници за време на работните денови и слободно време за гости во текот на викендите кога ќе казино evansville во индијана отвори. "Движи напред, стратегијата е фокусирана на зголемување на протокот на Genting Хотел Jurong гости за своето одморалиште", изјави аналитичарите.nion Игри Хартии од вредност Asia Ltd се вели во имајте на ум следново Genting Сингапур е третиот квартал од броеви кои се оценува Места World Sentosa имаше 36 проценти споделување на Сингапур казино пазарот е ВИП коцкање возен чип јачината за звукот за време на периодот, и приближно 40 проценти споделување на масовниот пазар бруто игри приходи. кога ќе казино во атлантик сити се отвори.