датум и време слот полно значење во хинди

Во јужниот дел на Франција и на локално коцкање и хотели гигант Groupe Lucien Barriere, наводно, најави дека наскоро ќе започне да работи на проект за проширување и реновирање на неговото казино во приморскиот Var заедница на Свети-Рафаел.Според среда извештај од G3Newswire, Париз со седиште на фирмата открил дека шемата за неговото Казино Barriere Светец-Рафаел е да се вклучи уривање на соседниот brasserie уништи со оган во јуни 2012 година, па како да се направи простор за нови 12,916 sq ft коцкање-friendly простор.Атрактивни аспект: G3Newswire цитира објект е генерален менаџер, Hilario Aznar, како и детали што доаѓаат програма се очекува да биде завршен пред крајот на следната година и, исто така, ќе опфаќа изградба на 5,380 sq ft надвор тераса нуди пати во текот Светец-Рафаел е историски харбор датум и време слот полно значење во хинди. Aznar изјави.. date d'ouverture du казино d'enghien. "Тоа ќе биде едно од најубавите места во Свети-Рафаел.На оваа тераса ќе има ресторан кој ќе биде најмалку двапати во големина, исто така, со lounge бар и пушењето област содржи помеѓу 30 до 50 слотови." Засилена асортиман: Groupe Lucien Barriere работи и над 20 казина во Франција, вклучувајќи близина на Казино Barriere Sainte-Maxine и наводно објасни дека реновирањето на својата Казино Barriere Светец-Рафаел е да згора на тоа вклучува додавање на повеќе места, како и преместувањето на имотот влезот на другата страна на зградата датум и време слот целосна смисла. Aznar додаде.. датум де reouverture казино монтреал. "Ние се уште не се дефинирани бројот на машини, но јасно е дека ќе додадете повеќе.Можно е дека ние ќе ја додадете игри маси и некои слотови за да се надмине сегашната 150 машини.Ова е проект врз основа на реставрација како и нови термини.Ние сме во високо конкурентна на пазарот со друг казино само два километри подалеку и ние мора да се бори.Тоа е постојана битка." Клиент погодност: Конечно, Aznar потврди дека нов изглед Казино Barriere Светец-Рафаел е исто така им понуди на посетителите можност да уживаат во своите ресторан и тераса надвор, без да се оди преку било задолжителна возраст за верификација процеси. kann man im казино geld verdienen.