како да се обложи Craps шансите

Американската држава Делавер стана четиринаесеттиот државата да се легализира секојдневно фантазија спорт по државниот гувернер на Џон Carney потпиша законот формално легализирање и регулирање на тоа во средата.Куќа бил 249 поминаа претежно преку двете Сенатот и претставничкиот Дом во јуни, со новиот закон донесување Делавер меѓу најскапи држави во САД, во која да се работи секојдневно фантазија спорт.Компаниите кои сакаат да работат DFS франшизи во државата ќе мора да плаќаат однапред такса од $50,000 заедно со 15.5% даночна стапка на својот бруто приходи.Законот, исто така, вклучува водство на веројатност бирократски дестинација на новата држава регулаторот кога се воведени и голем број на потрошувачите заштита и се насочени кон заштита на државата коцкари.Овие потрошувачки права вклучуваат промовирање на вистински и одговорен коцкање рекламирање, како и сегрегацијата на играчот на финансиски средства од оние на соодветните DFS оператор.Законодавството исто така се поставува минимална возраст од 18 години за играчите и забрана DFS натпревари врз основа на колеџ и аматерски настани, вклучувајќи horseracing.Одобрениот закон влегува во сила 30 дена.Ова претставува нешто на извонреден пресврт од страна на државата по Делавер јавниот Обвинител Мет Denn јавно изразување на мислење дека DFS е, и треба да биде, нелегално во државата во јули минатата година.Во времето на канцеларијата на Делавер министерството за Правда издава притиснете изјава велејќи дека: "онлајн фантазија спортски активности не се дозволени под Делавер закон".Извештајот беше направен по прекин и да се воздржи писма, издадена да се воспостави DFS оператори DraftKings, FanDuel и Yahoo DFS во која одделение побара дека "компаниите додадете Делавер на нивните соодветни онлајн листи на држави во кои играчите не се законски дозволено да се победи парични награди."Сега се чини дека бранот се сврте и DFS е назад во корист на државата, и двете DraftKings и FanDuel веќе потврди дека тие имаат намера да се вратат.Во соопштението се издава на Правни Спортски Извештај по законот за потпишување, Тим Parilla, генералниот советник за DraftKings рече: "DraftKings со нетрпение да се врати кон Делавер, четиринаесеттиот државата да помине фантазија спорт законодавство."Ние сме многу благодарни на Гувернерот Carney и членови на законодавниот дом, за нивната поддршка, особено Претставник Чарлс Потер и Сенаторот Дејвид Sokola, кои се предвидени неуморни лидерството во донесувањето фантазија спорт назад на Првата Држава."Денес е законот за потпишување продолжува напредокот DraftKings и нашата индустрија партнери се прави кон нашата крајна цел на донесување на здравиот разум фантазија спорт законодавство во сите 50 држави." како да се обложи craps шансите.