коцкање на широкото море 1940

CalvinAyre.com е потврден како официјален медиумски спонзор за оваа година е Барселона Филијалата Конференција.По две години кинење Будимпешта нова во пиење удели, оваа година на Барселона ќе биде даден наставата во начинот на iGaming индустрија не работи.Се случува од 8-ми до 11-ти септември треба да значи има уште доволно време да го надополниш на тен додека мрежи за содржината на срцето.Имајќи ја во предвид важноста на филијалата на колото, tablog ќе биде таму давање на постапката на CalvinAyre.com on-камера третман.Без разлика дали тоа се дневните надградби, интервјуа со клучни играчи или покриеност на оние најважен, таблите, тоа ќе биде токму овде на tablog.Таму, секако, ќе биде шанса за да ги собереш на Пијан Како Ебам (DAF) на универзитетско ниво награда на било кој број на лица, кои ќе се одвиваат во текот на времетраењето на конференцијата.Низ два дена дека конференција подот е во својот најпрометните исто така, ќе биде две соби во потрага по одредени предмети поврзани со филијалата индустрија.Соба едно ќе се фокусира на онлајн маркетинг и присоединување, а втората соба изгледа на нови пазари и можности.Говорници од водечките фирми во индустријата за игри веќе се потврдени.Ова вклучува Дејвид Гудал на Ukash, Ник Garner од Unibet и Павле Reilly од MediaSkunkWorks.Со 1,600 делегати во присуство и 70% од нив филијали ова ќе биде еден од настаните кои што не можат да си дозволат да се пропушти.Линк за регистрација.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre коцкање на широкото море 1940.