3-во-1 слот удар со центар упатство

На одлуката на Кабинетот на Министрите на адаптивни карантин беше продолжено во Украина до 31 октомври 2020 година со цел да се спречи ширењето на coronavirus.Како превентивна мерка, владата е изречена забрана за влегување на земјата за странци во периодот од 28 август до 28 септември 3-во-1 слот удар со центар упатство. За Насмевка-Експо, кој го организира масовен македонски Гејмерски Недела експо 2020, важно е дека посетителите, изложувачите, звучници, спонзори на настанот и претставници на медиумите може беспрекорно се дојде до настан, независно од земјата на нивниот престој.За оваа причина, е донесена одлука да се одложи UGW 2020 година да се обезбеди непречен пристап на настанот и организира квалитет networking.Нов датум на настанот: 26-27 ноември, 2020 година harrahs казино долина центар калифорнија.

Благодарение на одлагањето на настанот за да подоцна, тимот на организаторите ќе бидат во можност да ги доближи двете македонски и странски коцкање играчи на пазарот, како и да се создаде удобно услови за комуникација и воспоставување деловни контакти.За безбедносни мерки во случај Да се обезбедат учесниците и гостите на настанот против фаќање coronavirus, UGW 2020 година ќе биде во согласност со сите барања на Министерството за Здравствена заштита на Украина со намера да се спречи ширењето на COVID-19 harrahs казино долина центар работни места. Превентивни мерки вклучуваат маска режим, придржување кон социјално дистанцирање правила, температура прегледи, дезинфекција на просториите, посебни садови за секој свој претставник, достапноста на антисептици во сите изложба области.За UGW 2020 програма украински Игри Недела 2020 година ќе се вклучи изложба, конференција, отворете предавање сесија, UGW Награди, и партија.На настанот се очекува 100 учесници и 3,000 присутните.Меѓу изложувачите, ќе се најде на мебел и добавувачи на опрема, развивачите на софтвер, CPA мрежи, банки, маркетинг и правни компании, и други.Тие ќе ги презентираат на производи и услуги за коцкање индустрија.На 27 ноември, отворен предавање сесија ќе се одржи на територијата на изложбата, каде учесниците ќе преглед функционална студии на случај, претстави нови производи, и да се подготви награди.На ноември 26, UGW 2020 година ќе се организира конференција, каде македонски и странски експерти ќе ги анализира суптилностите на новиот закон, да се разгледа ветува насоки на коцкање бизнис, и да дискутираат за иднината на индустријата.Првиот ден на настанот ќе заврши со магичен затворени лица, вклучувајќи UGW церемонијата на доделување Награди.Награди ќе бидат доделени за коцкање индустрија претставници кои покажаа најдобри перформанси.Натпреварот на победниците ќе бидат определени според UGW.Организатор и местото на одржување на настанот UGW 2020 година е организирана од страна на меѓународната Насмевка-Експо компанија која се специјализира во индустријата настани посветени на иновации.Настанот ќе се одржи во Киев IEC ноември 26-27 harrahs казино tunica телефонски број. Изложба и предавање сесија ќе се одржи во павилјон 4-В, и конференцијата во павилјон 3-А.Програмата и деталите за настан – ugw.com.ua. harrahs казино долина центар ca.