Medidas де Uma меса де покер

Ние исто така сме многу горди да го пријавите дека пари беше зголемен на вечер за две неверојатна добротворни организации, Момци и Томас' Болница истражување во Детството Nephrotic Синдром и Артритис Основа на Јужна Африка, детска Доверба.Овие две добротворни организации се особено важни за да онлајн игри на филијалата на заедницата како нашите пријатели Нил Мичел и Ричард Де Waal се директно вклучени со нив се должи и на ретки болести на нивните деца.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre Филипините казина и Интернет игри беа поштедени од изменет пари-перење на законот што беше донесен од страна на Филипините Сенатот и на претставничкиот Дом, отворајќи го патот за индустрија да продолжи во својата потрага за да стане Азија е следното големо коцкање дестинација.На одлуката од страна на двете на Филипините Конгресот и Сенатот за да се исклучи две индустрии дојде во светлината на поени направени од страна на Куќата на членовите и на Филипините Забава и Игри Корпорација која вклучување на нови пари-перење на законот ќе ги избрка странските компании од правење инвестиции во земјата.Зборува со новинарите по амандманот на законот, Сенаторот Teofisto Guingona нагласи дека исклучувањето на казина од покриеност беше договорено бидејќи Куќа членови предупреди дека тоа би "ги одврати" за странските инвеститори medidas де uma меса де покер. "Тоа е број еден причина," Guingona рече celine dion место du казино монако.
"И број два, Pagcor", мислејќи на владата во сопственост на агенцијата.Измените и дополнувањата донесени од страна на Сенатот и претставничкиот Дом се применуваат за претпријатијата од други банки со намера да се стави крај на funneling на приходите од криминални активности, како и да ги блокира терор финансирање.Тоа е, исто така, интересно е да се истакне дека на Филипините одлуката за измена на постојните 2001 закон само дојдоа откако земјата ќе дојде под интензивен надзор од Финансиски Action Task Force, интер-владино тело борба против пари перење пари и финансирањето, кој се закани на црната листа на Филипини, ако тоа не се претпостави greeters моќ да наметне контрола на не-банкарски сметки, која, патем, ги вклучува казина.Земјата не се во согласност, барем за поголемиот дел од времето.Сенаторот Џон Ponce Enrile призна дека направи измени на законот не ги исполнуваат целосно опсегот на усогласеност на FATF сакав наметнати небесните сонцето богатство слот машина. "Имаме произведува доволно согласност со барањата на FATF, но ние треба да одиме полека, бидејќи во некои други земји имаат различни околности," сенаторот рече, се однесуваат на земјата извршување на етаблира како игри хаб кој потенцијално би можеле да ривал Макао и Сингапур.Останува да се види дали FATF ќе сметаат дека овие измени и дополнувања се погодни да се донесе на Филипини надвор од "темно сива боја листа" кој ги вклучува земјите чии закони на пари перење не ги исполнуваат меѓународните стандарди.Организацијата е закажана за да се исполнат на февруари 18 преглед на закон за изменување на законот, кој Филипините Претседателот Бенињо Акино се очекува да го потпише во законот, пред закажаниот состанок.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre celina lin покер нето вредност.