Moncton казино билети за концерти

Aquis Забава Ограничен купи Canberra казино врати во 2014 година и на друштвото претседател, Хонг Конг милијардер Тони Fung, информираше Територијата на Австралискиот главен Град (АКТ) владата во 2015 дека компанијата е подготвена да инвестира $330 милиони да се даде на казино целосно преуредување.На $330 милиони преуредување ќе вклучува и развој на Canberra ' s конвенција центар кој е во близина на Canberra казино и надградба на два хотели и мало на имот.Како дел од овој договор, Acquis сакав законот владата да му даде на казино на лиценца да работат 500 pokie машини.ЧИНОТ владата не даде Acquis непосредна одлуката за негово прашање, но вети дека ќе се разговара за предлогот во детали со државните законодавци moncton казино билети за концерти. Canberra клубови, барови и хотели во моментов работат блиску до 5.000 pokie машини и имаше загриженост дека ако Canberra казино беше дадена дозвола да работат на истиот гејмерски машини, тоа ќе јадат во добивката на клубови, барови и хотели.Тие ја повика владата да не санкција било pokie машини, како тоа ќе ризикуваат и да се доведат нив надвор од бизнисот и влијанието на нивната благосостојба.АКТ за Главен Министер Андреј Barr расчистено оваа недела од страна на најавувајќи дека владата го разгледа Acquis предлог за 500 pokie машини и отфрлен тоа врз основа на тоа беше само премногу.Владата, исто така, не им даде на Acquis одобрување да се земе во текот на конвенцијата центар како законодавци се верува дека тоа треба да остане во рацете на јавноста.Сепак, Barr не даде Acquis одобрување да работат до 200 pokie машини, под услов овие машини мора да се купи од клубови, барови и хотели moncton казино сурфање и трева бафет.

Canberra хотели се продаваат еден pokie машина за околу$18,000 во минатото, што би значело Acquis ќе мора да плаќаат околу$5 милиони евра за 200 pokie машини.Сепак со оглед на опозицијата дека клубовите и хотели имаат кон Acquis, цената на pokie машини може да се зголеми значително и Acquis би можел да заврши плаќаат повеќе двоен износ.Немало индикација толку далеку што да клубови кои ќе бидат заинтересирани за продажба на нивните pokie машини да Acquis казино mayorista barrio de los judios. Barr покажа дека прв приоритет ќе се даде на помалите клубови, но не се предвидени никакви детали за тоа како процесот ќе работат надвор.Ре-развиена Canberra казино се очекува да се создаде илјадници нови работни места и да генерираат значителна количина на игри даночните приходи за владата. Barr јасно стави до знаење дека Canberra казино ќе им биде дозволено да работат на своите 200 pokie машини само кога целиот надградбата е завршена, под претпоставка дека на клубови и барови согласи да го продаде pokie машини за Aquis. казино мбс сингапур отворање часа.