Parx казино секојдневно покер турнири

Во втората добивка извештај како самостојна јавна компанија, Гениј Спорт (NYSE:GENI) рече четврток продажба во јануари-Март период скокна 52% до $53.7 милиони евра, лесно да ја тепа аналитичката проценка на $44 милиони евра.Тоа е импресивна, но инвеститорите, најверојатно, ќе се фокусира на компанијата зголемување на нејзината целосна година приходи водство до $250 милиони $260 милиони $од $ 190 милиони евра.Гениј, исто така, прогноза 2021 прилагоди заработка пред камати, даноци, амортизација (EBITDA) од $10 милиони евра за 20 милиони долари.Четврток е нахакан ажурирање доаѓа околу четири месеци по спортско обложување на податоци на услуги открива она што се смета во времето за да бидат позитивни насоки за 2021 parx казино секојдневно покер турнири. Нашата стратегија за дополнување на глобалната спортски податоци екосистем е поддржан од нашиот раст во квартал, и ние сме убедени во нашата способност постојано да го подобруваме нашиот крај-до-крај "решение и реализација на нашата зголемен насоки за годината", рече извршниот ДИРЕКТОР Марк Лок во соопштението.Акции на Гениј surged речиси 10 проценти на вести, зголемувањето на обемот што е повеќе од двојно од дневниот просек.Тоа е добро за еден од акции е најдобро intraday настапи од неговото спојување со посебна намена стекнување компанија dMY Технологија Group, Inc parx казино сојузна id број. II, кој го трасираше патот за Гениј да одам јавноста.Дека трансакцијата затворени пред еден месец.Додека инвестиции заедница беше enthralled со потрошувачите-се соочуваат со спортско обложување оператори, Гениј е докажување постојат добивка да биде имаше со давателите на податоци.Од неговото SPAC поделба, Гениј акции е повисока од 8.65 проценти.Под никакви околности, што е импресивен покажува.Но, за обложување на податоци на услуги, тоа е дури и повеќе, па, бидејќи спортски wagering акции неодамна се slumping, како што се акции на компании кои може да се дојде до пазар по пат на празно-проверете занимава.Ентузијазам за Гениј акции е врзан за последните шест-годишен податоци спогодба со МАК кој е во вредност од околу $1 милијарда, како и две-годишен маркетинг партнерство со FanDuel.Според условите на договорот со најголемата онлајн sportsbook оператор, Гениј, ќе обезбеди податоци базирани на рекламни услуги.Во првите три месеци од годината, Гениј, исто така, најави партнерство со Големи Бејзбол Лига (MLB), Superstar Трки Искуство (SRX), Големата Рагби Лига (MLR), Јапонија и Б ЛИГА, меѓу другите.Гениј кој ѝ се придружува на сега долга листа на игри компании што открива оптимисти 2021 сфаќања во последниве недели.Но, пред да се на податоци на услуги за ажурирање, силно водство не беше се сретна со слична сила во однос на цена на акција перформанси.Всушност, повеќето игри компании водечки високо на врвот линија видов нивните акции слајд следењето на овие извештаи.Гениј рече дека неговата обложување технологија, содржини и услуги, бизнис генерирани $39 милиони евра на приходите во првиот квартал.Тоа е најголемиот поделба, и зголемување за 42 проценти е последица на цените моќ.Ова е позитивен знак за инвеститорите и оној што го потврдува sportsbook оператори ќе плати за премија на податоци. parx казино настани овој викенд.