шансите на притискање на слот џекпот

rokerage Sanford В шансите на притискање на слот џекпот. Bernstein Ltd очекува на пазарот-широк бруто игри приходи (GGR) во Сингапур да стигнат до SGD$6.20 милијарди долари (US$4.53 милијарди евра) во целост-2018 година, пад од 2,4% во годината на годината услови шансите на притискање на теренот во craps. Сингапур е стабилен раст на пазарот со значителни парични текови генерација," тие се забележи.По отворањето на Марина Беј Песоци и Установи World Sentosa во 2010 година, градот е казино duopoly продолжи да се произведе годишен GGR дека на крајот достигнаа во SGD7.63 милијарди долари во 2014 година покер е само среќа.

Анти-корупција кампања во Кина, сепак, се застапени значително headwinds на пазарот во 2015 и 2016 година," Sanford Bernstein забелешка изјави.Тоа беше упатување на постојан пад на бруто игри приходи кои се случиле во Сингапур на пазарот во 2015 и 2016 година, која голем број на аналитичари се припишува на Кина антикорупциска кампања покер е спорт на умот. Од 2017-2022 (проценка), ние прогноза Лас Вегас Песоци' приходи да расте приближно околу 6 проценти" дополнително годишно, Sanford Bernstein, рече во својата забелешка. покер е игра на среќа.