најдобри закуски за покер ноќ

вкупно 15 копното Кинески беше уапсен во работењето од страна на полицијата во Макао и во соседните Zhuhai во петок, на сомневање за вмешаност во коцкар насочени кредит-sharking прстен.Макао е во Судството, Полицијата даде информации во медиумите брифинг на саботата.На 15 уапсен, три се вели дека се приведени во "Cotai хотелска соба" од Макао службеници.uring саботата брифинг, Макао Судството, Полицијата портпаролот на Choi Иан Фаи рече осомничени кредит-sharking прстен беше се верува да се работеше за повеќе од една година, и се смета дека се ни е позајмена од повеќе од CNY8 милиони јуани (US$1.3 милиони денари) најдобри закуски за покер ноќ. На водач на оваа криминална група е со седиште во Zhuhai и преку користење на мобилен телефон апликации или повици, тој што е наведено на членови во Макао за тоа како да кредит.. најдобар софтвер за онлајн покер. на членовите на групата, исто така, направи редовни извештаи за тоа колку тие имаат ни е позајмена; колку е обвинет како комисија, како и задржување на статус на [на коцкари]," Г-дин Choi рече за време на состаноци, во конципирањето на наводните систем кој се користи од страна на осомничените.acau е во Судството, Полицијата мораше совет на отпуштања во јануари од нивните колеги во Guangdong во однос на осомничените' група.acau и копното Кинески полицијата се уште следење на местоположба на наводниот водач и некои други соработници смета дека се во бегство, Г-дин Choi, истакна во саботата. црниот воз џек не се сами.