санта круз слот машина качулка

SJM Стопанства е еден од шесте главни казино оператори во Макао и на матичното друштво на некои од најпознатите познати казина во Макао вклучувајќи го и Големиот Lisboa Казино, Хотел Fortuna Казино и Казино Златен Змеј.Компанијата неодамна објави дека имаше сведоци на уште еден пад во својот профит и приходи во првиот квартал од 2016 година, но оние кои се слаби резултати, победи уште претходните предвидувања од игри аналитичари кои беа многу пониски санта круз слот машина качулка. SJM Стопанства кој беше основан од страна на Хонг Конг милијардер Стенли Хо видов вкупно игри приходи се откажат од 22.8% на $1.42 милијарди долари, масовниот пазар приходите се откажат од 14.9% на $5.14 милијарди и ВИП игри приходи се намалиле за 29.2% на $5.6 милијарди долари.Добивката добиени од страна на сопствениците на компанијата во првиот квартал од 2016 година падна на HK$ 561 милиони евра, што беше 44.1 проценти пад во споредба со истиот квартал во 2015 година, додека SJM Држи заработувачка пред камати, даноци, амортизација (EBITDA) падна од 32.5 проценти на HK$838 милиони евра. Bernstein аналитичарите наведуваат дека Масата и на Големиот Lisboa не се изврши како и тие што се очекува, но SJM Стопанства не подобро од она што тие го претскажал се должи на перформансите на компанијата е сателитски и други себе се промовираше казина.Сепак Bernstein изјави дека компанијата ќе продолжат да се борат во следните месеци, како што тие имаат голем број на прашања, да работат надвор вклучувајќи над зависност од ВИП и сателитски сегмент, се однесува на владеење, конфликт на интереси и тешка акционерска структура santa fe бивол гром казино. SJM Држи како група има преземено победувајќи во текот на последните 24 месеци, како Macau е казино индустријата има reeled под притисок од Пекинг е против корупцијата crackdown.Групата имаше окупирана 22.7 удел на пазарот на казино игри приходите генерирани во 2015 година, но дека бројот е веќе паднати да 20.2% во 2016 година. Компанијата има инвестирано многу во својот нов Гранд Lisboa Палата која е изграден на Cotai лента на околу $4 милијарди долари и се очекува да биде завршено до крајот на 2017 кој ram меморија слотови дали користите прв. Унија игри аналитичари изјавија дека додека SJM Стопанства успеа да направи подобро отколку што аналитичар имаше порано предвиди, фирмата е изведба беше уште се слаби во споредба со други казино оператори во Макао.Во изјава, Сојуз игри рече: "вкупниот GGR пад на SJM на 23%, во споредба unfavourably на пазарот надолу 13 проценти, иако ова не е изненадувачки, и ние со нетрпение за удел на пазарот ерозија да продолжи во квартали напред како поединечни нова понуда доаѓа онлајн во Cotai." Макао е ВИП сегмент се намалил за 19 отсто, додека SJM Стопанства отказ од 29 проценти и Макао е масовна пазар падна за 5 проценти, додека SJM Стопанства се намали за 15 проценти. кој ram меморија слотови за да се пополни првата.