реката рок казино ричмонд

MGM Grand објави во средата беше затворање на Студио 54 ноќен клуб во јануари.Операторите на хотел-казино рече нов ноќен живот местото на одржување ќе биде објавен за локацијата на подоцнежен датум.Студио 54 е имењак на оригиналниот ноќен клуб во Њујорк.Клубот е отворен во MGM Grand за 14 години и е составен од две нивоа, четири барови, една од главните подиумот, подвижен оди-оди кафези и ексклузивна ВИП салон.На местото на случувањето е покриено со мали сувенири вклучувајќи славна личност/ВИП фотографии од оригиналот Студио 54 во Њујорк и во Студио 54 Месечината виси над подиумот.Студио 54 се смета за првиот megaclub во Лас Вегас и помогна да започне Лента е ноќен живот тренд реката рок казино ричмонд.
MGM Grand ќе се затвори Студио 54 на Јан канада. Афинитет Игри претрпе третиот квартал нето загуба од $2.3 милиони евра, што се должи, главно, на три-месечна затворање на Мисури казино поради поплави.Компанијата, порано позната како Хербст Игри, рече дека неговата нето приходи за четвртина заврши Септември реката рок казино ричмонд концерти. 30 беше $103.9 милиони евра во споредба со $112.6 милиони евра, во истиот квартал пред една година, падот на 7.7 проценти.Пред една година компанијата објавија нето-приходи од $3.3 милиони евра.Афинитет е преструктуирање.Тоа е продавање на своите Невада слот машина пат операции за двете Златни Игри и JETT Игри; нејзините две Pahrump казина да Златни Игри; и нејзините Searchlight казино да JETT.Афинитет стекнати Златна Игри три казина во Црниот Јастреб, Боја. како да добиете 4 пиштол слот граничниот 3.