калифорнискиот државен покер првенство 2021

acao Владата на Туризмот Статистика (MGTO) рече во четвртокот дека градот има падна понатамошна дискусија на идејата за туристичка такса, поради "паднал" посетител броеви се совпаѓаше со Covid-19 пандемија.Во дискусијата на таквата данок минатата година, пред кризата, локален претставник беше индиректно се наведува велејќи дека тоа бара да се обрати Macau е ракување капацитет за туристите калифорнискиот државен покер првенство 2021. GTO спроведена дека година што го нарече "Физибилити Студија за Туристичка Наметнување Данок".Тоа се вклучени мислењата добиени од јавноста и оние кои биле во работа во патната трговија калифорнија слот машини за продажба. GTO, исто така, истакна, тоа беше склучен од физибилити студија сознанија дека наплата на туристичка данок за контрола посетител броеви не може да биде "ефективен" стратегија, дури и за време на бум пати калифорнија spielothek казино frankfurt (oder). Во сегашната фаза," на Макао владата беше "стремеж да се поткрепат обновување на трговија преку различни мерки како што се даночно намалување и економска поддршка", и посака да се избегне создавање на "никакви несакани ефекти на туризмот," MGTO изјави. калифорнија вистински пари онлајн покер.