она што на времето не реки казино започнете служат алкохол

Tsogo Сонцето Holdings Ltd е една од водечките казино услуги во Африканскиот континент и, исто така, се извршува голем број на хотели во регионот.Компанијата има инвестирано значителен износ на пари да го надградите и да ги прошират своите постоечки казино објекти како таа останува позитивна дека Јужна Африка економија ќе закрепне во наредните месеци и со тоа зголемување на приходите на сите казино и хотел својства.Марсел Фон Aulock, Главниот Извршен Директор за Tsogo Сонцето Holdings Ltd изјави дека компанијата имаше речиси заврши својата трансформација процес кој вклучува додавање на повеќе обложување машини за своите казина и зголемување на квадратни метри на својот имот.Бидејќи најголемиот дел од работата е веќе завршена, компанијата е на чекање за економија да добиете поттик што ќе резултира во повеќе потрошувачката а со тоа зголемување на целокупната казино приходи.Компанијата произлегува 65 проценти од својот приход од индустријата за игри и околу 30 проценти од својот хотел бизнис.Компанијата која е со седиште во Јоханесбург работи на Злато Гребен и Montecasino забава комплекси и ќе заврши надградба на својата трета и четврта најголемите казина во регионот она што на времето не реки казино започнете служат алкохол.
Tsogo Сонцето Holdings Ltd, исто така, планира да инвестира дополнителни $139 милиони да се прошири и подобри нејзиниот Suncoast игри и забава комплекс во Дурбан.Во јужна Африка економија има успори значително и во оваа година и аналитичари очекуваат 2016 година да биде најмал раст од рецесијата во 2009 година она што на времето не rosie е казино блиску. Tsogo генерира речиси 90 проценти од својот приход од Јужна Африка пазар и досега успеа да го зголеми својот игри победи од 6 отсто и хотел приходи од 9 проценти до Март 2016 година она што на времето не sainsbury ' s додадете испорака слотови. Акциите на компанијата се зголеми од 18 проценти за оваа година и од 4.7 проценти на ФТСЕ/JSE Африка Сите Споделување на Индексот, кој има дадено компанијата пазарна вредност од 30 милијарди ранд.Сонцето International Ltd, која функционира многу хотели во други Африкански нации е најголем конкурент за Tsogo.Компанијата одлучи да се следат различни проширување стратегија со фокусирање на меѓународните пазари, но Tsogo Сонцето е потврдено дека тоа нема такви планови за блиска иднина и сака да се фокусира на Јужна Африка.Компанијата има се подготвени за лансирање на нови земји во овој момент на време, поради неизвесноста на игри законодавство, пазарни услови и на други регулаторни постапки.Фон Aulock изјави дека компанијата во моментов има голем број на проекти наредени во Јужна Африка, кој вклучува додавање на нов Кејп Таун казино и добивање регулаторно одобрување за да се добие контрола на Јоханесбург-листата Угостителство Имотот на Фондот.Фон Aulock не ја отфрли можноста за проширување на меѓународно ниво, но само кога ќе истрча на проекти во Јужна Африка. сив орел казино вклучена распоред.