онлајн казино бонус 400 Prozent

Азија казино оператор MGM Кина Стопанства Ограничен поздрави акционери на својата годишен генерален состанок вчера и инвеститорите, наводно, се користи прилика да го одобри година-крајот на дивиденда на HK$0.097 ($0.012) по акција.Според извештајот од GGRAsia, најновиот плаќање изнесува 39.4% помалку отколку за претходните дванаесет месечниот период кога износот хит HK$0.160 ($0.02) по акција иако Хонг Конг-листата оператор наводно објасни дека на исплата на околу HKD368.6 милиони долари (US$46.98 милиони денари) претставува приближно 15.9% од нето добивката за 2017 онлајн казино бонус 400 prozent. Мнозинството во сопственост од страна на Американски казино гигант MGM Места Меѓународни, MGM Кина Holdings Limited е одговорен за MGM Macau место додека февруари го виде тоа се инаугурира својот $3.4 милијарди MGM Cotai сопственост.Четврток, наводно, исто така, видов фирмата детали кои се сега дисперзирани некои 34.9% од нето добивката за целото 2017 за акционерите преку крајот на годината плаќање и порано времената исплата од околу HKD440.8 милиони ($56.18 милиони денари).На средбата, акционерите освен тоа, наводно, се слушнале дека MGM Кина Стопанства Ограничен го доживеа на 23.6% откажат од година на година во нето приход за 2017 околу HK$2.32 милијарди долари (295.75 милиони евра), додека присутните инвеститори дополнително го одобри изборот на Кенет Xiaofeng Фенг како не-извршен директор на фирмата. онлајн казино бонус од 10 евра einzahlung.