нови казино во Wheatland Ca

Акции на казино оператор Bloomberry Места Корп зеде голем хит во четвртокот по Сингапур арбитер okayed Глобалната Гејминг Филипини ДОО, локалната единица на Лас Вегас-базирани оператор Глобалната Гејминг Управување со Средства, да се исклучи целата негова 921.18 милиони Bloomberry акции нови казино во wheatland ca. Bloomberry на акциите падна 8.32% од Php12.26 во крајот на претходниот ден е на пазарот да Php11.24 по акција.Односот помеѓу Bloomberry и GGAM започна во април 2012 година, кога две фирми, потпиша пет-годишен договор да управувате со игри операции во Bloomberry е Solaire Resort & Casino во Манила Забава на Градот нови казино во вичита канзас. GGAM, исто така, доби опција за купување на една десетина од Премиерот Metroline Стопанства Ад shareholdings во наведениот фирма нови казино во вичита ks. GGAM остварува своите сопственички опција на октомври 2012 година, зголемување на својот удел во компанијата за 8.7%.Но, односот се претвори кисело во 2013 година кога Bloomberry прекине својот договор со GGAM, се прашува Лас Вегас-базирани оператор да поднесе арбитража одговараат во Сингапур висок чај во круната казино перт. Bloomberry на крајот се заменува GGAM со вработување поранешниот Марина Беј Песоци претседател и извршен ДИРЕКТОР на Томас Arasi како претседател и COO на одморалиштето и казино.Според Enrique Razon во сопственост на Bloomberry, на арбитража трибунал во Сингапур "отповика наредбата и прилог наредба на Регионалните Судечкиот Суд," отворајќи го патот за GGAM да го продаде својот доста голем акции во Bloomberry висок чај круна казино мелбурн. Bloomberry имаше бара судот интервенција почетокот на оваа година да се запре GGAM од продажба на своите акции, плашејќи се дека GGAM ќе располага со своите акции на намалена цена.И покрај овие забелешки, на арбитража трибунал junked барање на GGAM да биде прогласен за целосна правна и корисни сопственик на акции и без никакви побарувања, liens или encumbrances со своите поранешни партнери, Bloomberry Одморалишта, Sureste Својства Inc, и Премиерот Metroline Holdings Inc.Исто така, трибуналот, исто така, го исфрли надвор GGAM други барање на подучување Bloomberry, Sureste, и Премиерот Metroline од преземање каква било акција која ќе се "меша со или спречување на било која продажба на акции." "Трибуналот нагласи дека тоа не прави никаква декларација како да се сопственост на акции.Една од причините за редоследот на трибуналот е неговата утврди дека PMHI, оригиналниот сопственик на акциите, не е странка на арбитража," Bloomberry се вели во соопштението.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre висок чај во круната казино.