Khelo 365 покер стан преземете

s Lowenhar-Фишер ќе имаат одговорност за компанијата, правна и регулаторна усогласеност работи.Таа ќе поднесе извештај до Everi е главен извршен директор, Мајкл Rumbolz, компанијата се вели во соопштението издадено во понеделник.veri падна да US$82.1 милиони загуба во 2020 година, во споредба со правење американски долари 17.7-милиони денари добивка во 2019, поради, како што го опиша како "продолжение влијание од Covid-19 пандемија и поврзани со казино затворачи".Но, во четвртиот квартал, група нето-приходи подобрување на година на година, фирмата, рече претходно овој месец.Како приход за три месеци до 31 декември беше позитивно од страна на САД$1.1 милиони денари, наспроти US$4.1 милиони загуба во пред-годишниот период.чеша Рејтингот Inc, рече во петок што се очекува заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација (EBITDA) во Everi "да се опорави кон пред-пандемија нивоа од страна на годинава 2021".Кредитната рејтинг агенција вели дека таквите перформанси ќе биде "потпомогнати од страна на друштвото, трошоците за сечење иницијативи за време на пандемија." khelo 365 покер стан преземете.