нова онлајн казино без депозит велика британија

На Филипините Забава и Игри Корпорација (PAGCOR) го најави воведување на нови правила за забрана на одредени групи од внесување на своите казина, со казино е потенцијално соочуваат со строги санкции за какви било прекршоци.Според новите правила, кој стапи на сила од 1 јануари 2018, било PAGCOR управува и уредува казино кои свесно или несвесно се признава една индивидуа на возраст под 21, кој е подоцна пронајдени да имаат направено така од страна на регулаторите ќе биде затворен веднаш.Во прилог, 'кредит ајкули", исто така ќе се забрани влез PAGCOR казина според нови правила за да се crackdown на овие лица потенцијално таргетирање казино коцкари.Одредбите воведени под PAGCOR е одговорен игри код на пракса верзија со пет, исто така, наведе дека било казино и да се признае забрането лица ќе се соочи со казна од PHP 100,000 (US$1,980).Документот, продолжува да се дефинираат овие забрането лица, како: владините функционери поврзани директно со работењето на владата или кој било од нејзините агенции, непосредни роднини (родителите, брачниот другар и децата) на владините службеници, на членовите на оружените сили, вклучувајќи ја и армијата, морнарицата, воздухопловните сили и на Филипините националната полиција и игри за вработување лиценца носители директно или индиректно се вклучени во игри операции.Секој лица за кои веќе се вклучени во националната база на податоци за ограничено лица (NDRP), исто така, ќе се забрани влез PAGCOR казина.Сепак, PAGCOR дена, како и казино оператор и регулатор во голема мера се нумерирани по предлогот на законот минатиот месец во Филипините Куќа на Претставници што ќе го видите тоа се претвори во чисто регулаторно тело.Се надеваме дека овој потег ќе ја завршите било шпекулации на судир на интереси помеѓу две улоги.Како последица на оваа реорганизација, регулаторните функции во моментов се врши од страна на Игри и Забава Одбор, на Филипините Добротворна Sweepstakes Канцеларија, како и од страна на голем број на Филипините специјални економски зони ќе бидат комбинирани во Филипините Возбудувања и Игри Орган (PAGA), со некои од овие лица се растворени како резултат на тоа. нова онлајн казино без депозит велика британија.