цената на еден покер масата

Со популарноста на NHL е Зима Класичен, се чини други лиги и турнири да се бара да се изгради на популарноста на хокеј на отворено.Мексико Сити е домаќин на 2011 IIHF World u20 Championship III и тие имаат намера да го направи тоа, еден е да се запамети.Турнирот започнува јануари 9, кога земјата-домаќин зема на Бугарија, на Мексико Сити е најголемиот јавниот плоштад.Градот службен почна изградбата на лизгалиштето 3 години, како и тие сакаа да покажат зимски спортови.Така тоа нема да биде прв пат имале мраз лизгалиштето во градот е најголемиот градски плоштад, но тоа ќе биде прв пат тие го одигра меѓународен игра.Уште откако видовме 2011 Зима Класичен одложен до вечер, за да се обезбеди замрзната состојба на мраз во Питсбург, тоа ќе биде интересно да се види како мраз држи во Мексико Сити.Просечната температура овој период од годината е 23c во текот на денот и капки за очи за релативно зиморничав 9c во вечерните часови.Мексиканскиот службеници се предвидуваат 50,000 луѓе во присуство за прв отворен игра хокеј во Мексико.Ако сте во Мексико Сити, билети се слободни, но ако не можете да се биде таму, играта ќе се емитува во живо во Мексико, Аргентина, Чиле и Колумбија.Овој турнир е за играчи под 20 но на високи коло, Мексиканската националната хокеј на мраз игра во втората дивизија и редови 32nd надвор од 69 земји кои припаѓаат на Меѓународни Хокеј на Мраз Федерација.Изговор моето незнаење тука, но немав поим дека на Мексиканската е играше хокеј и навистина, кога мислам дека за Мексико, само мраз мислам дека е во мојот маргаритите.Излегува Мексико сака спортот, и во споредба со другите одморалиште дестинации.Тимот одигра во квалификацискиот турнир да биде дел од 2010 Ванкувер олимписките Игри, тие не го прават тоа.Тоа е срам тие не се квалификува затоа што јас ќе се види Мексиканската верзија на Хокеј Cool Runnings секој ден од неделата.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre цената на еден покер масата.