кои се некои од примерите на проширување слотови

Шведската игри оператор Цреша AB има потпиша договор за да се земе контролирање на интерес во Нордиските се соочуваат со филијалата Игра Салон Ltd.Договорот ќе видите Цреша плати €1.43 м однапред и условен од врвот на максимум €2m во замена за 51% од акциите во Игра Салон.Договорот им овозможува на Цреша на можност за стекнување на 100% на Играта Салон по три години.Новите односи ќе се види Игра Салон дејствува како партнер за нова бела етикетата SveaCasino.com, со дополнителни Цреша брендови да се додаде во догледно време.Цреша дејствува извршен ДИРЕКТОР Fredrik Burvall, кој го презеде кормилото во декември од појдовните извршен ДИРЕКТОР Емил Sunvisson, рече дека договорот ќе го "зголеми тома по многу пониска цена" за Цреша тековните брендови и бела етикети со доведување во колку што 40k депонирање на нови клиенти.Како Цреша се отвора една врата, тоа се затвора друг.Во петок, Цреша најави дека ќе започне укинување на својата инвестиција во Klubblo, онлајн лотарија платформа на Шведска е Спортски Сојуз, бидејќи "условите за водење бизнис се менува." Цреша рече шведскиот игри регулаторот Lotterinspektionen се промени примена на законска рамка, што го прави невозможно за некои големи спортски федерации да се приклучат на Спортови Сојуз поради својата ексклузивност договори со во државна сопственост обложување оператор Svenska Spel кои се некои од примерите на проширување слотови. Klubblo имаше само што започна минатата година и Burvall рече цел беше да "има силна позиција како партнер за шведски спорт во областа на игри на среќа и игри на среќа.Според постоечките услови, Klubblo не се вклопува во Цреша е стратегија." Цреша вели дека ликвидноста ќе се негативно погодени од околу SEK 1.5 m (САД $181k) во Q4 и остатокот од 2015 година она што се некои проширување слотови. Промената, најверојатно, ќе имаат негативен SEK 7.7 m ($929k) влијание на Цреша е Q4 приходи.Конечно, Цреша е EuroLotto работа се случува мобилен што се мали и големи ролетни во покер. EuroLotto главен Хелен Тејлор вели играчи биле "clamroring" за можноста да се игра во движење, која сега е можно преку EuroLotto е лансирањето на нарачана мобилни и таблет опции.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre супермаркет испорака слотови за божиќ.