места за јадење на реката казино

без исклучување, тоа ќе го убие приходи стринг што го поддржува спортот, сите луѓе, и на бизнис, кој зависи од тоа." Дека амандманот, исто така, доби поддршка од theScore извршен ДИРЕКТОР на Џон Леви.Леви, исто така, повика членовите на Парламентот да се дејствува брзо и да го положат сметка.Тој рече милиони Канаѓаните сакате да го користите на "безбеден и доверлив" спортско обложување производи, како што се theScore е стан.Канадскиот-врз основа на медиумската компанија во моментов има лиценци во четири НИ држави.Претходно, Леви проценетиот годишен бруто-приход за онлајн Канадски спорт обложување на пазарот да се нагоре од милијарди долари. Betfair е број еден компанија нуди своите услуги.За жал, тие се повлече во 2016 година кога Либералите "уби него".Некој овде се прави Тргување на Betfair? места за јадење на реката казино. "Овие игри приходи претставуваат значаен поттик за наплата на економијата, incenting создавање на работни места и регионалниот економски развој во многу заедници кои ќе ги видите директна и непосредна корист", рече тој.Еј момци, Што за peer-to-peer обложување ?нејзините она што ние го нарекуваме Спортски размена места за јадење во riverwind казино. Во-длабочината на преглед на предлогот се одвива помеѓу вториот и третиот читања на законот.Тоа е можно комитетот може да понуди измени на законодавството, пред тоа трето читање.Во тоа време, Куќата на Ризницата ќе одлучи дали или не да се прифати за изменување на законот.Рокот за пратениците да поднесат амандмани беше вторникот попладне.Еднаш бил добива трето читање во Куќата, таа потоа се оди до Сенатот.Во моментов, Канадскиот закон дозволува само parlay спортско обложување, што значи bettors мора да облог на повеќе игри.Законот овозможува провинции да ја легализира една игра обложување и издавање лиценци за спортско обложување оператори.Во вторникот, комисијата доби сведоштво на законот од неколку заинтересирани страни, вклучувајќи Канадски домородните луѓе.Шефот на Мајк Delisle Jr места за јадење на карпести јазот казино. на Mohawk Советот на Kahnawake изјави на членовите на комисијата дека извештаите на една игра спортски обложувања се контролира само со само префрлани и организиран криминал интереси во Канада беа невистинити.На Kahnawake работи онлајн sportsbook во Канада што ја нуди една игра обложување како дел од своите игри операции места за јадење во песок казино витлеем.