казино во монтгомери алабама телефонски број

Секојдневно Фантазија Спорт оператори во Њујорк беа прашани од страна на Државата Игри Комисија (NYSGC) да обезбеди докази за сегрегација на играчот на финансиски средства од фондовите тие ги користат за да работат на своите бизниси.Барањата дојде во петокот, кога NYSGC испраќа e-mail до сите одобрени DFS оператори во државата, барајќи од нив да и обезбеди на Комисијата со документација што јасно покажува своите играчи' пари се издвоени од остатокот на компанијата фондови, како и да се обезбеди NYSGC дека парите да останат заштитени од компанијата поврзани со ризици.Имено, согласно Законските Спортски Извештај, во нивната кореспонденција Комисијата бараните документи што јасно го истакнуваат "правен механизам и внатрешни контроли" кои се користат за да се осигура дека играчот капитал останува безбеден од било финансиски ризици, несолвентност, или кривични дела што би можеле да влијаат на компанијата.Акција доаѓа речиси една недела по друг NY-одобрени DFS оператор Фантазија Аса поднесе барање за стечај, оставајќи зад себе над $1.3 милиони евра во долг да играчи, што е веројатно причината зошто NYSGC е во потрага да се потврди дека останатите DFS оператори не го следат истиот пат.Фантазијата Аса, само како Нацрт Кралевите и FanDuel, беше еден од петте DFS оператори одобрени од страна на државата Њујорк.Според извештаите околу стечајна постапка, Фантазија Асови беа користење играч средства да се кандидира нивната компанија, и покрај тврдат дека за да се направи на друг начин, оставајќи голем долг да играчи во пресрет на нивните последици.На државата Њујорк имаше неколку судири со DFS индустрија, најголем дел отпаѓа на кој беше кога на јавниот Обвинител, Ерик Schneidermen, доби правната битка која престана оператори од нуди платени натпревари во Њујорк.Но, неколку месеци подоцна, во август 2016 година, нивното работење се рестартира кога Гувернерот Ендрју Cuomo потпиша нов законодавен дека исто така овластен Игри на Комисијата да го надгледува и да ги регулираат DFS оператори. казино во монтгомери алабама телефонски број.