големата вест казино оптоварување пролевање

Тоа е интересна година за Игри Партнери Меѓународни Корп (GPI).САД-врз основа казино опрема и валута снабдувач најавено во август дека нејзиниот извршен ДИРЕКТОР, Григориј Gronau, ќе биде напуштање на компанијата во септември.Само по тоа, го соопшти дека нејзиниот нето-приходи за вториот квартал беше $2.5 милиони денари, а пет-време се зголеми во текот на истиот период во 2017, која дефинитивно направи акционерите среќни.Потоа, на крајот на ноември, збор излезе дека компанијата требаше да биде продадена на еден Јапонски облека, Ангел Стопанства GK.Сега, свежи исклучување на вестите, GPI најави дека тој е подготвен да плати од речиси 1 милион долари во дивиденда, пред крајот на годината.Во пополнување со U големата вест казино оптоварување пролевање. Комисијата за Хартии од (ДИК) минатата недела, GPI прогласи дивиденда на $0.12 по акција, кои ќе бидат дистрибуирани до акционерите на или пред 21 декември големата вест казино quarterdeck ресторан. Вкупно, компанијата покажаа дека постојат речиси 8.05 милиони акции издадени и извонредни, преведување во $965,516 да бидат исплатени.На спојување со Ангел Стопанства произведува windfall за компанијата.Ангел крена друштво за $110 милиони денари во готово, а исто така даде GPI способноста да се јавите на својата потрага за нов извршен ДИРЕКТОР.Компанијата се одлучи да се движи нејзиниот претседател и главен финансиски директор, Алан Thieffry, во улогата, именување на него извршниот ДИРЕКТОР, претседателот, секретар и благајник.Тоа соединување ќе резултира во SBI да стане дел од Ангел Стопанства подружница AGL Невада Корп Ангел Стопанства производители и дистрибуира играње игри и картички за двете игри и на малопродажните пазари.Ангелот му рече кога спојување беше објавен, "На спојување договор предвидува go-продавница одредба според која, предмет на одредени ограничувања, како и условите содржани во спојување договор, GPIC и нејзиниот одбор на директори може активно да бараат, да се примаат, оцени и евентуално да влезе во преговори со партиите што се понудат алтернативни предлози на предложениот спојување трансакција до 2 февруари, 2019." На третиот квартал од 2018 беше речиси како успешна, бидејќи вториот квартал parfumerie geant казино план де campagne. GPI пријавени нето профит од $1.5 милиони против приходи од $22.9 милиони евра.Во текот на истиот период минатата година, заработил $2.2 милиони денари во нето добивката на приходи од $24.6 милиони евра.Падот доаѓа како на продажбата во Азиско-Пацифичкиот регион се забави.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre parfumerie geant казино villefranche sur saone.