Blackjack Model 125 For Sale

Нова агенција е додадена на микс во Јапонија е процесот на избор на евентуални победници на неговото казино интегрирани летувалишта (IR).Јапонија Туристичка Агенција се reshuffled да формираат нов Меѓународен Туризам Оддел, Азија Игри Кратко (ТЕРМИНИ) извештаи.Агенцијата, која извештаи до Министерството за Земјиште, Инфраструктура, Транспорт и Туризам, ќе почне со 73 луѓе кои работат под Hiroshi Tabata, својата в.д blackjack model 125 for sale.

директор.Двајца советници ќе се наплаќа со поделбата на многу важни одговорности за организирање на IR индустрија, и обезбедување на информирање и соработка со меѓународните организации.ТЕРМИНИ шпекулираа дека објавувањето на овој малку нови агенцијата беше малку политички театар.Тоа беше неопходно да се објави нова агенција да ја преземе контролата на овој процес, но експертите се очекува објавувањето на Казино Управниот Одбор.Шпекулација е дека Shinzo Abe владата, кои имаат избори доаѓа многу брзо, не сакам да објавам нешто со зборот "казино" во тоа пред тие сите се важни избори.Без оглед на нивната крајна линија улога ќе биде, новиот Меѓународен Туризам Оддел ќе го имаат на својата работа отсечени за тоа.Земјата има претходно најави дека во првиот круг од наддавање, само три IR лиценци ќе биде предаден.Тоа значи дека неколку градови, како и десетици оператори, ќе се трошат многу време и ресурси, само за да се изгуби.Осака е наметнува најтешко да се победи IR за својот град, и тоа многу сакал да има еден, во времето за 2025 Светот Експо.Таа има неколку оператори кои веќе се стави во плановите за она што тие би ги направиле тие треба да биде искористена за лиценца blackjack model 13 halo attack. Yokohama е исто така се гледа висок степен на интерес, и има барем десет suitors за IR лиценца, но последните анкети може да се стави крај на нешто се случува.Според извештаите, 97% од жителите му се спротивстави на идејата за казино во нивниот град.Како што се повеќе информации доаѓа, новиот агенцијата работа може да се добие полесно, но не пред многу срца и буџетите се скршени.Тие ќе бидат сакајќи дека новите Казино Управниот Одбор да се постави наскоро, па тие не се справи со оптоварување сам.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre blackjack model 125 heavy hunter.