игра покер без пари и без да се регистрирате

Вторник соопштение во име на настанот изјави: "G2E Азија и нејзината организаторите, Американските Игри Асоцијација и Полињата за Изложби, целосно да се разбере и да ја цениме ниво на планирање што е потребно за да учествуваат во овој настан.На coronavirus болест (Covid-19) појава и поврзани со патување и трговски ограничувања се направи оние препарати премногу тешко да се одржи покажуваат како првично планираните." osephine Ли, главниот оперативен директор, Полињата за Изложби Кина, беше цитиран во огласот како вели: "Ние направивме оваа одлука во консултација со нашите изложувачи и Макао владата, и од изобилство на претпазливост." игра покер без пари и без да се регистрирате.