бесплатни Texas Holdem Poker преземете

Инвеститорот група која има договорено да се купи Бојд Гејминг Корп е Dania Jai-Alai ќе плаќаат $2 милиони евра казна за продолжување на договор е крајниот рок за два месеци.Според условите на договорот, Dania Забава требаше да заврши купување на Септември бесплатни texas holdem poker преземете. 26, но сега ќе мора до Ноември бесплатни texas holdem poker преземете целосна верзија. Нема причина беше дадена за доцнењето.Како дел од условите, Dania ќе плати Бојд $2 милиони евра, но само 1 милион долари, ќе се применува до $80 милиони евра куповна цена.Кога договорот беше најавен во Мај, Dania го стави $5 милиони надолу, која се смета неповратните но, исто така, може да се брои како кредитна против цена.Во неповрзани прашање, Бојд поднело проспектот за размена на 500 милиони долари во високи ноти носи 9.125 проценти и се должи во 2018 големи риби казино не работи. Условите на двете групи на белешки во голема мера се идентични, но новата белешки ќе бидат регистрирани со Комисијата за Хартии од вредност.Ова ќе се отстранат одредени пренос на ограничувања и други technicalities кои дојдоа со стари белешки. големи риби казино без депозит бонус кодови.