бесплатни спин казино бонус без депозит

Како такви, ние не ја отфрли можноста за потенцијални обновува и забрзување junket осипување во наредните месеци," аналитичарите Џејми Soo, Адријан Чан и Џенифер Ву напиша на петок забелешка бесплатни спин казино бонус без депозит. "Можностите на овој исход може да резултира со понатамошно опаѓање во junkets' вкупната ликвидност која имплицира потенцијални понатаму нога долу да VIP тома во 2016 година," тие се додаде.руда се вели во соопштението дека поранешниот кафез менаџер ", наводно, се користи својата моќ да вршат неовластени активности, без компанијата знаење" бесплатни мобилни слотови без депозит потребни. Некои форма на политика за затегнување на junkets беше, до одреден степен, што се очекува да ја објавите Dore инцидент," на Daiwa тим рече во својата петок забелешка.Брокерски додаде остана "претпазливи" на Макао junket сектор.рос игри приходи (GGR) во ВИП игри – еден сегмент во голема мера имаат во Macau на junket оператори – падна од 38.0 проценти година-на-годишно низ целиот Macau пазар во текот на третиот квартал на 2015 година, според официјалните Macau владини податоци.ВИП приходи изнесува 53.32 проценти од казино GGR во три месеци до 30 септември, надолу од 55.51% во претходниот квартал и од 56.45 проценти во пред-годишниот период. слободен пари грав слот машина.