човек кој победи во казино

Словачка се подготвува да отвори својата онлајн казино пазарот на меѓународно лиценцирани оператори.Минатата недела, Словачка Министерството за Финансии го претстави нацрт-законот со кој би го преработиш во земјата постојните коцкање закони, вклучувајќи ги и дозволувајќи им на меѓународни фирми да бараат онлајн казино лиценци и scrapping монопол во моментов се одржа од страна на државата-кандидира оператор Tipos.Министерството врамени законската преработиш што бараат поголема заштита на потрошувачите за двете земјиште-базирани и онлајн коцкари, додека одговарате на "трендови во дигитализација" не се предвидени во постојниот закон.Министерството тврди дека го изучува регулатори' пристапи во Данска, Шведска, Романија и чешка во изработката на своите нови правила, кои би можеле да стапи на сила од Март 2019 човек кој победи во казино. Додека Tipos ќе го задржи својот монопол над онлајн игри на среќа, бинго и томболата, друг онлајн казино производи – вклучувајќи покер – ќе се отвори со меѓународните фирми кои се применуваат за лиценци.Онлајн казино приходи ќе се оданочуваат по стапка од 23% (на локално ниво лиценцирани онлајн sportsbook оператори во моментов плаќаат 27%).Министерството предупреди дека онлајн оператори кои продолжуваат да се прифати словачка акција без нова лиценца ќе се соочи со правно дејство.Министерството воведе онлајн коцкање доменот на црната листа на минатото лето таа сега располага со кој е кој на Европската индустрија.Локалните интернет сервис провајдерите може да се соочи со парични казни €500k за одбивање да се усогласат со владата блокирање на наредби.Министерството бара формирање на еден посветен коцкање регулаторно тело, кој ќе биде финансиран од даноци на игри оператори.Оваа модератор ќе биде дозволен пристап кон операторите со серверите на поефикасно следење на усогласеноста со новите правила.Како за земја-базирани промени, Министерството тврди дека неговата претходна одлука да ја зголеми максималниот број на гејмерски машини во малопродажните продавници од пет до 12 помогна да се намали вкупниот број на продавници нудат игри производи.Министерството сега се предлага да се зголеми дека најмногу до 15 машини со надеж за натамошно намалување на продавница на сперматозоиди.На мало со игри сега ќе бидат ограничени на еден оператор по соба.Локалните заедници, исто така, ќе им биде дозволено да се наметне пократки работни часови и мандат специфични денови на кои овие продавници мора да бидат затворени, под услов вкупниот број на денови во кои не надминуваат 12 годишно.Минатата година, Словачка е на капитал Братислава најави постепено забрана за продажба на мало игри операции зачувај за спортско обложување и игри на среќа.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre смарагд кралицата казино фајф вклучена мени.