смарагд кралицата казино фајф работни места

Казино оператор Афинитет Игри искусни речиси 1% зголемување на приходите во првиот квартал, но видов нејзините парични текови скок од повеќе од 30 проценти.Во соопштението петок, Лас Вегас-базирани Афинитет, која е сопственик на три Primm летувалишта и на оф-Лента Сребро Седум, рече паричните скок во четврт кои што завршува на 31 Март беше резултат на "рационализација на промотивни кампањи и префинетост во одредени маркетинг програми." Афинитет извршен ДИРЕКТОР Мајкл Silberling рече Primm својства корист од зголемената се вози во сообраќајот од Калифорнија, како и оперативни промени смарагд кралицата казино фајф работни места. "На квартални резултати ја одразуваат раниот успех на нашите претходно најави иницијативи наменети за подобрување на ефикасноста и подобрување на ефективноста на нашите промотивни напори," Silberling рече.Во квартал, Афинитет рече нето-приходи од $97.2 милиони денари е за 0,7 проценти повисока од нето-приходи од $96.6 милиони денари од пред една година.Прилагоди на парични текови беше $18.2 милиони денари, што претставува зголемување од 30.3 проценти.Афинитет не е јавно се тргува, но мораше јавно да се во сопственост на долгот.Компанијата има 11 казина во четири држави; пет во Невада, три во Колорадо, две во Мисури и еден во Ајова.Афинитет рече дека неговата Колорадо својства се зголеми приходите 4.4%, што се должи на "повеќе фокусирани маркетинг кампањи и помалку снег дена." Z Капитал Партнери, Афинитет најголемиот акционер, понудени во почетокот на април за купување на преостанатите акции на компанијата за $9.75 по акција во готово.Во соопштението, Афинитет рече на компанијата формира комитетот на независни директори за да го разгледа предлогот и други стратешки алтернативи. смарагд кралицата казино фајф јадење.