каде можам извештај мојата коцкање загуби на 1040

Како индустрија, ние го поздравуваме конкуренција," Г-дин Фриман кажано GGRAsia на маргините на Глобалната Гејминг Expo (G2E) Азија шоу, кое започна утринава во Макао.
2E Азија е ко-организирана од страна на Американската Игри Асоцијација и Полињата за Изложби.Тоа води до четврток на Венецијански Macao каде можам извештај мојата коцкање загуби на 1040. Само како Американски компании се бараат можности на друго место, други компании во потрага по можности во U каде го направи покер услови доаѓаат од. Дека е знак на сила на тој пазар", рече тој.alaysia е Genting Bhd, еден од најголемите во Азија казино оператори, има планови за казино проекти во Лас Вегас и северот на државата Њујорк за надополнување на својата постоечка Места Светот Њујорк сопственост.р Фриман е во посета на Макао за прв пат.Тој стана шеф на Американската Игри Асоцијација минатата година.р Фриман вели U planetside 2 инженер одговараат на слотот. регулатори се почнуваат да ги менуваат своите ставови за Макао пазарот. регулатори се доаѓа тука.Тие се гледаат на пазарот.Добрата работа е повеќе регулаторите во сад се види овој пазар, повеќе импресиониран тие доаѓаат далеку со софистицираност на регулаторниот модел кој е во место." р Фриман не е загрижен дека расте бројот на САД-базирани игри операторите се бара проширување на можностите во Азија.Тој останува сигурен на долгорочни сила на U планетата победи 365 покер мобилен. пазарот, но додава "Азија ќе продолжи да биде примарна област на можности"..