бонус Hoarder Vs тим казино

n онлајн верзија на овогодинешното издание на Глобалната Гејминг Expo (G2E), казино индустријата шоу и конференција (на сликата во датотека фото) обично се одржува во Лас Вегас, Невада, ќе се одржи од октомври 27 до 28, велат организаторите бонус hoarder vs тим казино.
G2E е организиран од страна на казино индустријата тело Американската Игри Асоцијација (АГА) и Полињата за Изложби.ож Северна Америка G2E настан поддржувачи каже својата виртуелна формат ќе вклучуваат воведниот говор, "образование сесии, деловни состаноци, и вмрежување, можности".дел од G2E веб-страница, исто така, се споменува "излагање на можности" за виртуелна шоу.Среда соопштението издадено на име на G2E зборуваше за онлајн верзија овозможувајќи "изложувачи и купувачи за водење бизнис преку виртуелна изложбените салони, производ демо снимки, вештачка интелигенција-управувано matchmaking, еден-на-еден средби".orbi Carrison, G2E настан директор, беше цитиран во огласот како вели онлајн верзија овозможува на организаторите "да се донесе G2E искуство директно до присутните каде и да се тие, обезбедување на пристап до образование, како и овозможување на конекции кои што се направи во-лице настан посебно".ccording да G2E е веб-страница, онлајн конференција песни вклучуваат: 'Финансиски Технологија и Плаќања Модернизација'; на "Меѓународната Асоцијација на Игри на Советници на "Најдобри Практики Институт'; на 'iGaming Конгресот'; 'Обновување на Клиентите Доверба и Лојалност'; 'Истражувања Ден, Напојува од страна на АГА'; 'за Безбедност, Здравје и Безбедност во Новата Ера'; и "Спортско Обложување 2020'. бонус benvenuto покер без депозит.