Patin на рулет Fille конкуренција

Бројни медиуми извештаи укажуваат на тоа дека Ladbrokes Корални е наредено да ја затвори својата bet-да-видете услуга по нерешениот спор со Трки Партнерство (TRP) во текот на емитување на слики од шест Трки Арена Компанија (ARC) racetracks patin на рулет fille конкуренција.
TRP има иницираше правна постапка тврдејќи злоупотреба на податоци и неовластено користење на коментари во Ladbrokes и Корални обложување На продавници, Трки Пост извештаи.Според тој извештај, Ladbrokes и Корални имаат свои лиценцирање на правата повлечена од страна На Трки (АТР), ЛАК подружница, кои ефикасно се исклучи онлајн стриминг на дербито од 22 велика БРИТАНИЈА тркачки патеки во нивното мало обложување продавници patin на рулет fille ветена земја. Infopowa вест е главен на Casinomeister вестите од 2000 до 2019 patin на рулет fille decathlon. Брајан Cullingworth беше главен автор, соработник, и беше еден од повеќето видни лица имам некогаш познат вклучени во онлајн казино индустријата.Првпат се сретнаа во јануари 2001 година во МРАЗ во Лондон каде што се забележани него ќе говорница да кабина интервјуирање онлајн казино, софтвер и лиценцирање надлежност претставници.Брајан беше, исто така, силно се вклучени со нашите форум како "Jetset", тој беше ангажиран како неформално консултант да eCOGRA, на ОПА, и беше играч застапник кој учествувал безброј оштетениот играчи со своите конекции за да индустрија луѓе.Тој, исто така, објави "Казино Предупредува" преку Infopowa вести за прилично голем број на години.Овие може да се најде во нашите вести архиви.Неговото заминување во февруари 2019 беше мрачен ден за нас.Тој засекогаш ќе биде пропуштен. круна казино фино јадење ресторани.