коцкање всушност мека страна на средоземното море крстозбор поим

Круна Места акции паднати од страна на повеќе од 9%, со компанијата во моментов се под истрага за потенцијалните прекршувања на анти-перење пари и борба против финансирање на тероризам закони. коцкање всушност мека страна на средоземното море крстозбор поим.