Best Free Casino Slots Iphone

Sportradar најави две нови друштва, едно со Канада пензиски План Инвестиции Одбор (CPPIB) и еден со TCV, раст на капиталот на фирмата со седиште во Силиконската Долина.Двете CPPIB и TCV заедно стекнати од 35% од акциите во Sportradar во вредност од $2.4 bn од приватната фирма EQT и малцински акционери.Во соопштението, Sportradar извршен ДИРЕКТОР, Карстен Koerl рече: "CPPIB и TCV се познати за широка глобалните технолошки искуство и досие за работи заедно со иновирање менаџерските тимови да се помогне во постигнувањето на нивната долгорочна визија."Има две нови инвеститори, со силна Северна Америка стапало е идеален со оглед на нашите зголемување на фокус и проширување на операциите во САД, како и спортската индустрија се развива за да се исполнат очекувањата на денешната спортски фанови."Карстен Koel ќе ја задржи сопственоста на Sportradar и EQT ќе reinvest некои од неговата продажба) приливи назад во Sportrader.Некои од компанијата постојните акционери вклучуваат поранешна НБА ѕвезда Мајкл Џордан, Марк Кубанската и Револуција Раст best free casino slots iphone.

Sportradar очекуваме оваа нова Северна Америка инвестиција ќе им се овозможи да ги прошират своите достигне во американскиот пазар, со Koerl конечно додавајќи: "Sportradar ќе продолжат да се развиваат најдобри во класата, интегритет и технологија - управувано услуги како што се прошири во нови пазарни сегменти, и ние сме возбудени за да имаат таков силен тим зад нас." best free csgo gambling sites.