вечера Und казино Gutschein траверза

Забрана letup во Пекинг антикорупциска кампања, Макао казина може да сведоци на последната четвртина во која ВИП baccarat изнесува повеќе од половина од сите игри приходи.Бројките објавени во понеделникот Macau Гејминг Инспекција и Координација Биро (DICJ) покажа дека VIP baccarat сметководство за ЧЕТКА 26.6 б во три месеци што завршува на 30 јуни, надолу 15.7% од истиот период минатата year вечера und казино gutschein траверза. By споредба, маса на пазарот на игри приходите падна само 1.1% да се ЧЕТКА 25b.И најчесто на овој пад се должи на слот машини, кој падна 11.3% да се ЧЕТКА 2.63 б, додека масовната пазарот baccarat приходи, всушност, е објавена 0.2% од година на година се стекнат за да се ЧЕТКА 18.65 б.ВИП baccarat споделување на вкупно игри на приходите беше 51.5%, надолу од 55,5% во истиот период пред една година и од 54.1% во Q1 2016 година. Спротивно на тоа, масовните пазарот baccarat, го видов својот удел се зголеми од да 36.1% од 32.7% минатата година.Живеат мулти-игра приходи изведена на мала сцена во Q2 вечера und казино инсбрук ресторани. По паѓање 11.5% да се ЧЕТКА 504m во Q2 2016 година, електронски табела приходи се зголеми 11.5% да се ЧЕТКА 562m.Фигурата е, исто така, малку од Q1 е ЧЕТКА 547m.Како за игри на среќа се меша во Макао казина, бројот на телевизија игри маси беше до 3,2% од година до година да 5,998, додека бројот на слотови падна 3% да 13,766 formas де ganar en la ruleta del казино. Табела пораст е последица на отворањето на Melco Круна Забава ателјето Град во октомври минатата година, која беше доделен 250 нови на пазарот маси.Спортско обложување преку Macau Слот монопол ужива Евро 2016 година се зголеми, со фудбал приходи до 8.3% на ЧЕТКА 1.83 б, додека кошарка wagers беа речиси 7% да се ЧЕТКА 453m.Макао е хронично неразвиена коњ - и greyhound-трки бизниси продолжение дербито на ирелевантност, паѓа 20% за да се ЧЕТКА 187m и 31% да се ЧЕТКА 103m, соодветно.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre formas де ganar en el покер.