Formas де Jugar ел покер

Коњ тркачки не е толку популарен како што некогаш беше.Песни се затвора, а некои продавници се со оглед на намалувањето на производот во целост.Едноставно има премногу на другите облици на забавна акција за да се обложуваат на тоа да се задржи.Гледајќи трка, лично или на ТВ, не го имаат истиот привлече дека таа се користи за да се.Го оставиме тоа на Кралицата на Англија е внук да излезе со идеја толку луди, тоа само може да работи formas де jugar ел покер. BBC извештаи Питер Филипс, Кралицата Елизабета II е најстариот внук и 14 во линија да биде следниот Цар на Англија, предложи на 'Градски Трки' проект, со што ќе видите коњи, трка од 1.000 метри трки на градските улици. "Ќе има пешачки толпата бариера, две или три метри се врати од работ на патеката и луѓе наредени четири или пет длабоко, разбудуваат блиску до овие коњи водење на 30mph," Филипс рече, според извештајот ресторан du казино де frejus. "Тоа ќе создаде уникатна енергија и зуи." Неговиот спортски компанија, SEL велика БРИТАНИЈА, наводно може да се постави и да се урне на тркачката патека на улица на градот во трите дена' време, што го прави совршен настанот да се одржи во текот на подолг викенд.Тие користат специјални синтетички површина која веќе биле тестирани и докажани безбедно да коњи, и бариери за да се задржи народот во заливот.Можеби не треба да чека долго за да ја видите првата град трка ресторан du казино де forges les eaux. Philips вели дека првиот може да се случи што е можно Март.Долгорочно, тој надевајќи се да знак се занимава со многу меѓународни градови.Тој верува дека тој може да се занимава со Австралија, сад, некои Азија и Блискиот Исток земји во краток рок, и на крајот се надева да се кандидира трки во Лондон и Париз ресторан du казино де gruissan. "Тоа нема да биде целосна ден и надвор, со забава надвор од патеката и пост-средба на забава.Тоа ќе биде до локалните услуги за да се одлучи што тие сакаат да се стави на," рече Филипс. Philips не се гледа на ова како конкуренција на постојната трката песни, но како додаток на тоа.Со оглед на песни нема да биде постојана и настани повеќе ретко се случува, ова би можело да се гледа како нешто повеќе од една новина настан.Се разбира, природната прашањето е, што прави Кралицата мислам на сето ова?На тоа, Philipps игра резервирана ресторан du казино де grasse. "Тоа е една од оние разговори каде што не може да се предаваат огромна сума, иако таа е по тоа што со интерес", рече тој.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.