трговски центар во близина на казино Graton

На Потковица Казино во Балтимор го прослави својот втор годишнината на август 26 и продолжи да се доживее добар успех, снимање повеќе од 4 милиони посети во текот на оваа година и приходи од над $283 милиони евра во текот на последните единаесет месеци.Казино евидентирани над 5 милиони посети во текот на првата година од отворањето и падот во втората година, му се припишува на вообичаените дојде посетители кога нов објект игри се отвора.Сите пет казина во Мериленд имале силни резултати во 2016 година со април и Може да се сними месеци со комбинирани приходи од сите казина надминување на $100 милиони марка.На Потковица казино исто така успеа да погоди еден од нејзините цели во април, кога вкупните приходи надмина $30 милиони евра.Казино се очекува да се премине на $300 милиони приходи пазар откако август извештаи доаѓаат во, правејќи го втор последователен година дека казино има направено повеќе од $300 милиони евра.Овие силни резултати имаат направено тоа можно за Потковица казино во Балтимор да продолжи да се направи значителен придонес во игри плаќање данок и локално влијание дотации.Казино исплатени $20.2 милиони евра во својата прва година во форма на локалните влијание грантови и игри даноци и ќе плаќаат $22.8 милиони евра во втората година, еднаш на август резултати доаѓаат во.Ова ќе биде зголемување за околу 13 отсто кој ќе биде од корист на локалните заедници и мали бизниси во близина на казино.На Потковица казино генерален директор Чад Barnhill лево на казино во ноември 2015 и Erin Chamberlin го презеде одговорност наскоро потоа.Нејзиниот фокус во текот на втората година беше да дознаете што Потковица клиенти сакав да се доживее додека во посета на објектот и потоа угостителство своите услуги за да ги задоволат тие барања.Во соопштението, Chamberlin рече: "Кога за прв пат се отвори во нов пазар, и ова не е воспоставена игри на пазарот, не се навистина сигурни што гостите се во потрага за.Но научивме во текот на времето што купувачите сакаат и ние се прилагодени на нашите маркетинг напори да се направи ни повеќе успешни.Она што е постигнато тука во два кратки години е прилично спектакуларни.Токму сега сме во добар ритам и луѓе се прилично свесни за нас." На Потковица маркетинг тимот одиграл составен дел во казино е успех, како тие се формирани голем број на успешни партнерства дека има подршка казино да се донесе во повеќе патрони.Еден од тие партнерства е со Балтимор Гаврани кои играат своите игри на М&T Банка Стадион кој е во право следната врата на казино.Бројот на луѓето кои ги посетуваат овие игри, исто така посета на казино и да учествува во игри на среќа и не-игри активности.На MGM Националните Харбор казино која се очекува да се отвори на крајот на 2016 година, ќе се обезбеди конкуренција на Потковица казино но Chamberlin е убеден дека казино ќе имаат добра трета година како нејзиниот тим продолжува да се изгради силни партнерства и да се излезе во пресрет на специфичните потреби на Потковица патрони. трговски центар во близина на казино graton.